Tribuna
AFF
Supriza pe care le-o pregătește conducerea lui Hermannstadt jucătorilor... ”Asta e normalitatea!”
b.o.n.
8117 vizualizari
Supriza pe care le-o pregătește conducerea lui Hermannstadt jucătorilor... ”Asta e normalitatea!”

 

Dani Coman, președintele executiv al grupării de pe ”Municipal”, a declarat că, la finalul sezonului, unii dintre jucători care au prevăzut în contracte anumite bonusuri de performanță vor fi recompensați până la ultimul leu ca și când echipa nu ar fi pierdut cele 9 puncte ”confiscate” de Administrația de Monitorizare Fiscală din cadrul Federației Române de Fotbal.

”Nu mai există nicio șansă să recuperăm punctele. E greu să mai speri la play-off, deși jucătorii nu și-au pierdut încrederea.

Cert este că sunt jucători care au anumite bonusuri, iar clubul, la finalul campionatului, va aduna cele 9 puncte pierdute și va plăti bonusurile, dacă va fi cazul.

Asta e normalitatea. Ei au câștigat punctele pe teren. Chiar aseară am discutat cu patronii și se va plăti fiecare bonus.

E clar că jucătorii sunt frustrați… Punctele le-au câștigat pe teren, muncind, dăruindu-se la fiecare meci, dar asta este viața”, a spus Dani Coman, pentru AS.ro.

FC Hermannstadt a fost depunctată cu 9 puncte, la finele anului trecut, de către federație. Sibienii au atacat decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, care a decis, săptămâna trecută, păstrarea acesteia. Astfel, înaintea meciului de sâmbătă, de pe ”Municipal”, cu UTA Arad, FC Hermannstadt este pe locul 13 în clasamentul Superligii, loc de baraj la finalul sezonului, cu 25 de puncte. Dacă ar fi avut și cele 9 puncte, sibienii ar fi fost pe locul 7, cu 34 de puncte.

comentarii
4 comentarii

Jucatorii mai spera la play off, noi speram sa mai batem pe cineva.
me
16.02.2023 18:18
Sexy antrenorul... Oare Prodanca il cunoaste?
16.02.2023 21:28
Pe elvețieni i-am bătut la Lausanne cu 1-0 în 1968 !
Ei nu uită asta în veac !
Sile
17.02.2023 14:51
De fapt a marcat Michaud ( autogol ) iar meciul a avut loc la 14 mai 1969.
17.02.2023 15:00
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA