Tribuna
AFF
Start la... startul Raliului Sibiului. Bilstein, noul partener principal al etapei de macadam din Campionatul Național de Raliuri ”Betano”
b.o.n.
1313 vizualizari
Start la... startul Raliului Sibiului. Bilstein, noul partener principal al etapei de macadam din Campionatul Național de Raliuri ”Betano”
Organizatorii Raliului Sibiului, etapa a V-a din calendarul competițional al Campionatului Național de Raliuri ”Betano” 2023, au anunțat, ieri, într-o conferință de presă, semnarea unui parteneriat cu instituția care este prezentă în localitatea de pe malurile Cibinului de aproape 30 de ani și care, anul acesta, va sărbători 150 de ani de la înființare. Raliul Sibiului e prima etapă de macadam din acest sezon și va avea loc în perioada 14-15 iulie.

 

Raliul Sibiului, are, începând din acest an, un nou partener oficial. Este vorba despre firma Bilstein, al cărei nume se va regăsi și în titulatura etapei de la Sibiu.

Președintele Sibiu Racing Team, organizatorul raliului de la Sibiu, Horațiu Baltador, a prezentat, astăzi, într-o conferință de presă, parteneriatul cu Bilstein

”Ne aflăm aici pentru a ne pune în valoare partenerii care au fost și în anii precedenți alături de noi și ne bucură că, din acest an, sunt și noi parteneri privați. Le mulțumim din suflet. Pe lângă autoritățile locale, Primăria, Consiliul Județean și primăriile din tot județul, de anul acesta avem un partener principal, partener important pentru noi, pentru Sibiu. Este vorba despre Bilstein. Mulțumim că este alături de acest eveniment, care este un eveniment ce a crescut de la an la an și dorim ca, în acest an, să încercăm să ajungem cât mai aproape de vârful piramidei de evoluție a raliului”, a spus Baltador.

Radu Betea, directorul general al Bilstein, a afirmat că parteneriatul cu Raliul Sibiului a fost semnat în anul în care Bilstein împlinește 150 de ani.

”În primul rând, ne bucurăm tare mult că începem colaborarea aceasta cu Raliul Sibiului. Celebrăm, anul acesta, 150 de ani de existență. Suntem unul dintre cei mai mari producători în domeniul automotive la nivel mondial și partener strategic, de exemplu, cu Mercedes. În Sibiu, suntem prezenți de 27 de ani, fiind prima companie străină care a investit în România. Astăzi operăm în trei locații, toate trei în orașul Sibiu, sunt trei fabrici, avem peste 1.300 de angajați. În ultimii ani, am încercat să fim prezenți în comunitatea locală, la evenimente culturale și sportive. Zilele trecute eram, de asemenea, sponsor pentru Maratonul Sibiului. Dar, în domeniul automotive, care e domeniul de referință al activității noastre nu am fost până acum. Sperăm ca colaborarea cu organizatorii Raliului Sibiului să devină o tradiție, acesta să fie un cap de pod”, a declarat Betea.

Raliul Sibiului 2023 va avea loc în zilele de 14 și 15 iulie.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA