Tribuna
Apa Canal
Și totuși, ”bleu-albaștrii” în Liga 3? FC Inter reclamă folosirea de către echipa din Zărnești a unui jucător aflat în stare de suspendare
Ovidiu BOICA
2587 vizualizari
Și totuși, ”bleu-albaștrii” în Liga 3? FC Inter reclamă folosirea de către echipa din Zărnești a unui jucător aflat în stare de suspendare
Ionuț Grideanu a lovit arbitrul la finalul unui meci din Cupa României și a primit 10 jocuri de suspendare, din care a ispășit doar 6. El a fost folosit de Mihai Stere în meciul din prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga 3, fiind și de data asta eliminat pentru comportament nesportiv. Clubul sibian a trimis o adresă FRF-ului prin care prezintă cazul și solicită rezolvarea cazului. În mod normal, Zărneștiul ar trebui să piardă la ”masa verde” jocul din tur (3-0), caz în care FC Inter ar promova în Liga 3.

 

Amărăciunea ratării promovării în Liga 3 a ”bleu-albaștrilor” e pe cale să se transforme în... bucurie! Cum? Oficialii grupării sibiene au descoperit că unul dintre jucătorii din lotul adversarului de la baraj, Olimpic Zărnești, și anume Ionuț Sebastian Grideanu, primise în luna mai o suspendare de 10 partide, după ce a lovit un arbitru la un meci din sferturile de finală ale Cupei României, faza județeană, suspendare din care a ispășit doar șase jocuri, fiind folosit apoi în prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga 3, la Zărnești (1-1). Grideanu nu numai că s-a aflat pe teren, el a și fost eliminat în finalul întâlnirii pentru comportare violentă, o meteahnă mai veche, suspendarea de 10 etape fiindu-i aplicată după ce l-a lovit pe arbitrul Raul Cupu la meciul cu Aripile Brașov.
Oficialii AFC Inter Stars 2020 au verificat pe site-ul Asociației Județene de Fotbal o eventuală decizie a Comisiei de Apel din cadrul AJF Brașov de reducere a pedepsei jucătorului, dar așa ceva nu există, iar o eventuală omisiune din partea forului județean din orașul de la poalele Tâmpei este exclusă, pentru că acesta a comunicat transparent și în timp real absolut orice decizie luată de comisiile sale și de orice fel de date legate de jucători, echipe, rezultate, clasamente, suspendări etc.
Acum, sibienii așteaptă decizia comisiilor Federației Române de Fotbal după ce au depus memoriu și speră să li se facă dreptate, caz în care, în sezonul 2022/2023, FC Inter ar evolua în Liga 3.

 

comentarii
6 comentarii

Ce bucurie ar fi pentru pietar si gasca lui de pupincuristi sa promoveze binenteles ca nu sportiv ci la comisii....iar tribuna va prezenta oe prima pagina ca de obicei ce mare performanta a realizat aceasta echipa pe care doar lucratorii de la piete si probabil redactia tribuna ii sustin si acestia bibenteles in tacere....ha ha ha
Un siibian
28.06.2022 13:00
Decât sa se întâmple asa...mai bine prefer sa joace încă un an în Liga 4. Cred ca ar rade tot județul de ei sa promoveze în asa fel!
Ar fi de rasul curcilor
28.06.2022 13:20
Ptr. cei doi comentatori.

Dacá tot vá deranjeazá modul cum - de altfel conform regulamentului - ar promova echipa sibianá,
vá puteti muta la Calafat, sau la Dorohoi.....Mai sunt ceva locuri si pe la Frecátei pentru voi....

Oricum, ziarul TRIBUNA nu este citit doar ín Europa...si ín SUA si ín AUSTRALIA se citeste cu drag,
de cátre adeváratii sibieni, care au ceva suflet pentru acest oras istoric. Restul sunt doar parveniti,
tocmai din acel motiv nu au íncurajat echipa....Nu mai íntrám ín detalii.....

Noi cei din DIASPORA am fi foarte mándri dacá echipa sibianá ar promova
- repet, este conform regulamentului !!!
Iar dacá a fost regulament nefavorabil pentru Gaz Metan Medias, de ce nu ar fi si favorabil pentru gruparea sibianá ?

Sá auzim numai de bine!
scena9
28.06.2022 14:19
Pai daca au folosit un jucător suspendat Sibienii au dreptate.Pietari sau ce sunt ei nu mai contează .Regulamentul trebuie sa fie respectat de toate cluburile.
Cristi
28.06.2022 15:12
Povesti de la alde Birt. Acum vrea sa desfiinteze echipa ca de unde bani.....Vine Gazu' la anul in liga a-4-a si mai sta o tura. Incearca si el marea cu degetul. Apropo de ce scrieti Fc Inter cand echipa e doar o clona si se numeste si in acte InterStars?
hahaha
29.06.2022 11:03
Ohohohoho se incalzeste putina atmosfera in Burgul Sibiului! Regulamentul trebuie sa fie pentru toti acelasi!In conditiile date, chiar nu are sens ca aceasta echipa sa petreaca inca un sezon in liga 4 alaturi de cei de la GM sau cum o sa se numeasca cei de acolo. Eu unul am mare incredere in baietii astia de la piete ca vor face treaba buna! Eu pe ei ii vad ca pe adevarata echipa a Sibiului acum. Nu cred ca vom prinde vreodata un derby in oras, pentru ca ailalti se vor desfinta. Cine naiba sa plateasca mai bine de 5 milioane de euroi datorii si cu ce bani sa finantezi activitatea curenta?
Culae
29.06.2022 12:40
Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA