Tribuna
AFF
Șelimbărul transferă un mijlocaș crescut la academia lui Villareal. A marcat 11 goluri în actualul sezon și a trecut și pe la Csikszereda
b.o.n.
1345 vizualizari
Șelimbărul transferă un mijlocaș crescut la academia lui Villareal. A marcat 11 goluri în actualul sezon și a trecut și pe la Csikszereda
© Facebook CSC 1599 Șelimbăr

 

CSC 1599 Șelimbăr a anunțat, astăzi, un nou transfer. După grecul Mikael Panos și Marvin Schieb, ambii de la FK Csikszereda, cu gruparea sibiană a semnat imericul Rodrigo Hernando, un mijlocaș ofensiv în vârstă de 23 de ani care a evoluat ultima dată în Liga 3 din România, la CSM Olimpia Satu Mare, pentru care a înscris 11 goluri și a pasat decisiv pentru altele șase. 
”Rodri” și-a început cariera la academia lui Villareal, în Spania, ulterior mai evoluând pentru Levante și Recreativo Huesca. La Satu Mare a ajuns după ce, în ediția de campionat 2021/2022, a evoluat cu FK Csikszereda în Liga 2, marcând 3 goluri în 21 de partide. 
”Suntem bucuroși să anunțăm cel de al treilea transfer al acestei veri! Rodrigo Hernando, mijlocaș ofensiv în vârstă de 23 de ani, este noul jucător al echipei noastre!
Jucătorul de naționalitate spaniolă a fost crescut în academia celor de la Villarreal, ulterior evoluând pentru Levante și Huesca. Sezonul trecut a jucat pentru CSM Olimpia Satu Mare, marcând 11 goluri și având 6 pase de gol.
Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CSC 1599 Șelimbăr!”, este mesajul postat de clubul din Șelimbăr pe rețelele de socializare.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA