FITS 2024
Tribuna
Motivul pentru care Măldărășanu are și acum dureri de cap! ”Mai pune sare pe rană!”
Ovidiu BOICA
1624 vizualizari
Motivul pentru care Măldărășanu are și acum dureri de cap! ”Mai pune sare pe rană!”
© Vali MACREA

 

Antrenorul echipei sibiene, Marius Măldărășanu, a afirmat, în conferința de presă de după meciul cu FC ”U” Craiova 1948, că evită să mai discute pe seama celor 9 puncte cu care a fost penalizată de Autoritatea de Monitorizare Fiscală din cadrul FRF echipa sa, dar se mai gândește la faptul că, dacă restanța dintre Sepsi OSK și formația lui Nicolo Napoli se va termina la egalitate, Hermannstadt ar fi fost în play-off.

După aceste două victorii, toată lumea mă întreabă iar. Tot am vrut să evit să discut de aceste 9 puncte. E așa, mai pune sare pe rană. Dar, depinde de această rejucare (n.a. Sepsi OSK - FC ”U” Craiova 1948), dacă se va termina egal, atunci noi, cu acele 9 puncte, am fi fost în play-off. Există niște bonusuri, acuma nu știu ce se va întâmpla, nu vreau să mă gândesc acolo, pentru că mă cam doare capul când mă uit în clasament. Nu ne mai gândim, pentru că e trecut. Obiectivul nostru este să rămânem în Superligă, o putem face și cred că merităm”, a afirmat Măldărășanu.

Măldărășanu a explicat cum a pregătit meciul cu echipa lui Napoli și își felicită jucătorii pentru evoluție și pentru rezultat. El a vorbit și despre cum l-a cunoscut pe italianul de pe banca formației din Bănie.

”I-am și analizat (n.a. pe craioveni), i-am și văzut și pe viu. Bine, i-am simțit și în meciul din tur, când pun piciorul pe minge, se vede. Pot scoate ceva din orice moment. De aceea îmi felicit băieții, pentru că a fost efortul fantastic. Trebuia să ne apărăm bine în fața unei echipe foarte dinamice și totodată să și forțăm pe atac, să punem probleme, cum s-a și-ntâmplat, am avut primele ocazii. Și, bineînțeles, să marcăm, pentru a câștiga! Am făcut-o și cred că este o victorie meritată. Îl felicit pe ”Mister” Nicolo Napoli, l-am avut un pic antrenor când eram la Brașov și știu că dă libertate jucătorilor. La ce calitate au, dându-le libertate, chiar se vede, pentru că, de când a venit, a ajuns - la un moment dat erau foarte jos - să se bată la play-off”, a spus Măldărășanu.

 

Afectați de penalizare

 

Antrenorul ”alb-roșilor” a adăugat că jucătorii săi au acuzat decizia FRF-ului de a le lua 9 puncte. Măldărășanu a mai spus că era nevoie de un rezultat pozitiv pentru a debloca situația.

”Toate meciurile de până acum au fost importante. Ce s-a întâmplat acum, cu aceste două victorii, la Rapid și acum, cu Craiova, arată că, pe început de an, din punct de vedere mental, am fost căzuți și n-am acumulat puncte. Odată cu prima victorie, pentru că ne trebuia un declic... Asta le-am și spus băieților, dacă vom avea curaj, vom câștiga meciul”, a mai spus Măldărășanu.

 

Probleme medicale cu Paraschiv, Călin Popescu și Oroian

 

Marius Măldărășanu a dezvăluit că mai mulți jucători au acuzat probleme medicale înaintea acestui meci, Călin Popescu și Daniel Paraschiv intrând pe teren nu refăcuți în totalitate.

”Popescu are entorsă și a tras de el să joace, Paraschiv la fel, a fost la un doctor și i-a dat cu ciocănelul ca să poată juca, adică ambii jucători au fost accidentați. ”Pope” a forțat un pic pentru că, în cazul lui, nu ne-am gândit ca și el să meargă acolo, să-i dea cu ciocănelul”, a adăugat tehnicianul.

Probleme la genunchi a acuzat și un alt ”under” al lui Hermannstadt, Alexandru Oroian.

 

comentarii
4 comentarii

Sibienii mătură pe jos cu toți ,,granzii,, !
4-0 cu Farul, 1-0 cu CFR Cluj , 1-0 cu Rapid, 1-0 cu U Craiova...total 7-0 !
Sile
13.03.2023 18:44
Putina viziune nu strica: haideți sa recunoaștem ca ei au avut ocazii mai mari și mai multe ca noi; puteau sa ne bata! Dar, așa cum a recunoscut Malda, problema blocajului mental e boala națională la romani. Curajul e al doilea element care ne doare pe noi sibienii, cu toate ca sunt mulți alogeni în echipa. Aici antrenorul are de corectat cel mai mult. Vorbesc de acel curaj controlat pe care numai jucătorii echipelor mari îl poseda. Forță fizica a echipei e destul de sus, dar, aceasta cutezanta în atac e cheia succesului la sibieni.
14.03.2023 09:50
Mai sus a scris Sbarcea Nicolae, scuze, uituc....
S. N.
14.03.2023 09:51
Pt.19/50
Si ce importanta are ca,,mai sus,, a scris unul sau altul ?
Sbarcea Nicolae sau Nicolae Sbarcea tot un...tot una .
14.03.2023 20:24
Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica