Tribuna
AFF
Miriuță se întoarce! ”Îmi doresc enorm de mult să salvăm această echipă!”
b.o.n.
6156 vizualizari
Miriuță se întoarce! ”Îmi doresc enorm de mult să salvăm această echipă!”
© liga2.prosport.ro

 

Vasile Miriuță, cel care a pregătit-o în două rânduri pe FC Hermannstadt, se va întoarce în iarbă, după mai mulți ani petrecuți în birourile clubului din Baia Mare, MInaur, nou-promovat în Liga 2. Miuriuță îi va lua locul lui Mihai Iosif, tehnicianul care tocmai și-a încheiat colaborarea cu Minaur.

Pentru moment, clubul din Baia Mare nu a oficializat mutarea, însă chiar Miriuță a recunoscut că s-ar putea întoarce pe bancă pe un site local, citat de liga2.prosport.ro.

”Îmi doresc enorm de mult să salvăm această echipă! Am jucat la această echipă, sunt de pe aceste meleaguri și mă doare situația echipei. Așa măcar îmi voi putea asuma rezultatele echipei.

Voi face tot ce depinde de mine pentru ca Minaur Baia Mare să se salveze!”, a declarat, pentru Baia Mare Sport, Vasile Miriuță.

Ca antrenor, Vasile Miriuță a condus Energie Cottbus U19, Energie 2 Cottbus, Ceahlăul Piatra Neamț, CFR Cluj (în două perioade), Gyor, ASA Tg. Mureș, Energie Cottbus, Concordia Chiajna, Dinamo, FC Hermannstadt (în două perioade) și Kisvarda.

Ultima dată, Vasile Miriuță a pregătit tot Minaur Baia Mare, în 2021, atunci când a fost pierdut barajul de promovare în Liga 2, în urma semifinalei cu Unirea Dej, 0-0 acasă și 1-3 la Dej. Ulterior, a venit ca ”principal” al echipei Ciprian Danciu, care a reușit să ducă echipa în eșalonul secund, în 2022.

”Cu siguranță ne vom salva de la retrogradare, altfel nu-l mai veți vedea pe Vasile Miriuță aici. Însă, mă veți vedea și din vară la Minaur, ne vom salva sută la sută. Sunt unii care mă îndrăgesc, alții care nu mă îndrăgesc, dar din vară mă vor vedea în continuare.

Sunt maramureșean, am jucat la Minaur Baia Mare și chiar îmi doresc să ne salvăm, în primul rând pentru oraș, pentru suporterii pe care îi avem”, declara Vasile Miriuță la începutul anului, când Minaur Baia Mare își prezenta noile achiziții.

În play-out-ul Ligii 2, Miriuță îi va avea sub comandă, la Minaur, pe trei sibieni, Bogdan Rotar; Alexandru Dandea și portarul Raul Băilă.

Băimărenii s-ar putea să se intersecteze cu CSC 1599 Șelimbăr în play-out. 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA