Tribuna
PNL
Mihai Butean: ”Îmi găsesc cu greu cuvintele, sunt supărat, dezamăgit... Fotbalul te pedepsește!
b.o.n.
514 vizualizari
Mihai Butean: ”Îmi găsesc cu greu cuvintele, sunt supărat, dezamăgit... Fotbalul te pedepsește!

 

Fundașul dreapta Mihai Butean cu greu își găsea cuvintele la flash-interviurile de la finalul meciului cu Dinamo. Sibianul a susținut, la DigiSport, că n și-ar fi închipuit niciodată că Hermannstadt va pierde acest joc.

Îmi găsesc foarte greu civintele acuma, sunt foarte supărat, dezamăgit, am venit aici cu gândul să luăm cele 3 puncte, nicio secundă nu mă gândeam că o să pierdem meciul ăsta. Și pe parcursul jocului, chiar dacă am văzut că ne-au dat un gol din întâmplare... Așa e fotbalul, te pedepsește... Avem ocazii, am sperat până la capăt, am luptat, am urcat, am încercat să ne creem ocazii, nu s-a finalizat”, a spus Butean.

Sibianul a mai spus că o eventuală victorie pe ”Arcul de Triumf” i-ar fi ajutat foarte mult pe sibieni să-și atincă obiectivul stabilit în vestiar, calificarea în play-off, dar că acum, în ultimele două etape, sunt la mâna rezultatelor din celelalte partide.

”Ne doream victoria, ne doream să câștigăm... Avem un obiectiv foarte clar, noi, personal, ca și echipă, ca și jucători, să intrăm în play-off, eram cu un pas mai aproape de îndeplinirea acestui obiectiv... (...) Acuma, suntem la mâna rezultatelor, așteptăm să vedem ce se-ntâmplă și să sperăm că vom câștiga următorul meci (n.a. cu Oțelul), a adăugat Butean.

 

”Este un lucru mincinos”

 

Mihai Butean a fost întrebat dacă nu crede că un singur gol marcat de sibieni în ultimele patru meciuri de campionat e cam puțin pentru o echipă care își propune calificarea în play0off, dar fundașul a dat vina pe ratări, susținând că sibienii și-au creat destule ocazii de a înscrie, iar legat de golul anulat, al luiIanis Stoica, a ezitat să se pronunțe.

”Da, e foarte puțin, dar pot spune că acest lucru este mincinos pentru că ne-am creat ocazii la fiecare meci, situații de-a marca, ocazii foarte bune. Nu știu acuma, la golul lui Balaure (n.a. Ianis Stoica), dacă a fost, sau nu gol. Se va interpreta! Din nou rămânem cu buza umflată, se vor lua decizii, se va spune că s-a greșit... Noi mergem acasă, ceilalți au punctele la ei, mergem (n.a. la Sibiu) cu mâna goală”, a adăugat fundașul.

 

Gol valabil!

 

Butean este convins că golul sibienilor a fost anulat eronat de arbitrul Iulian Călin și nu își explică modul în care sunt inerpretate diferit anumite situații de joc: ”Dânsul (n.a. arbitrul Iulian Călin) a dat ofsaid, dar mingea a venit de la un adversar, a șutat într-un coleg de-al lui și a ajuns mingea la noi. (ridică din umeri) Este un mod inexplicabil cum se poate interpreta în anumite situații în defavoarea echipei și în alte ocazii, în favoarea echipei. Putem vedea, la meciul cu Steaua (n.a. FCSB), greșeli de arbitraj; la meciul cu Craiova, greșeli de arbitraj... Asta este, noi mergem mai departe, suntem supărați, plângem, astăzi (n.a. marți) ne lingem rănile și mergem mai departe”.

 

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA