Tribuna
PNL
Măldărășanu, prima reacție după anularea golului de 1-1 al lui Ianis Stoica: ”Noi suntem în insolvență, le-am spus băieților că trebuie să fim perfecți pentru că tot ce va fi la limită nu ne va da nouă!”
Ovidiu BOICA
1811 vizualizari
Măldărășanu, prima reacție după anularea golului de 1-1 al lui Ianis Stoica: ”Noi suntem în insolvență, le-am spus băieților că trebuie să fim perfecți pentru că tot ce va fi la limită nu ne va da nouă!”

 

Marius Măldărășanu, antrenorul echipei sibiene, a apărut la flash-interviuri extrem de nervos pentru golul anulat sibienilor în minutul 41. Antrenorul ”alb-roșilor” a susținut la microfonul DigiSport că își avertizase jucătorii încă de la debutul părții a doua a asezonului că orice decizie la limită va fi interpretată în defavoarea echipei sale, care se află în insolvență.

”Am văzut faza pe telefon, mi-a arătat-o cineva, am înțeles că toată lumea spune că vine mingea de la adversar. Într-o primă fază, da, aveam jucători în ofsaid dar jucătorul lor are controlul mingii, respinge... În fine, nu contează, noi suntem în insolvență. Le-am spus băieților de când am început partea a doua a sezonului, noi trebuie să fim perfecți. Trebuie să fim perfecți, să dăm goluri și să fim perfecți, să nu greșim pentru că tot ce va fi la limită nu ne va da nouă. Asta este situația, ce să comentez eu... Poate este adevărat, poate nu, a fost sau n-a fost gol valabil, nu mai contează. E foarte greu! Noi trebuie să fim perfecți! Nu suntem perfecți”, a spus Măldărășanu.

Măldărășanu spune că la fel au păâit-o sibienii în alte două meciuri cel puțin de până acum, la Galați și Voluntari.

”Nu, orice fază, până acuma, cu VAR-ul, la limită, a fost pentru adversar. La Galați am avut fault înfaza premergătoare (n.a. pentru noi), s-a dat penalti, am pierdut două puncte. Da! La Voluntari avem aceeași situație, la Balaure, nu se dă, lor le dă penalti în minutul 98! Aducând în vedere ce s-a-ntâmplat acum câteva etape și chiar meciul cu Galațiul a fost în prima parte a campionatului, te face să crezi că orice am face, noi n-am... Trebuie să fim prea perfecți să n-aibă ce să facă. Repet, nu știu dacă a fost gol valabil, pe telefon mi s-a părut că a fost gol valabil. Și că a intrat mingea, și că nu a fost ofsaid, dar istoricul unor meciuri, da, vizavi de VAR mă face să cred ceea ce le-am spus, că orice va fi la limită, va fi pentru ei”, a adăugat tehnicianul.

Altfel, antrenorul lui Hermannstadt a spus că n-a discutat după meci cu arbitrul Tudor Călin sau altcineva din brigada acestuia: ”N-am vorbit (n.a. cu arbitrii), i-am lăsat în pace. De pe bancă, cei din staff-ul meu, i-au spus arbitrului de rezervă «Vezi că trage de timp portarul!». «Da, o să anunț!»... Bravol lor, aveau 1-0, sunt chestii care se fac la Campionatul Mondial... Este treaba lor! Eu n-am vorbit cu arbitrii pentru că încerc să rămân concentrat pe ceea ce am de făcut pe bancă, să văd jocul, să încerc să fac o schimbare, să am inspirație”.

Antrenorul sibienilor speră ca Hermannstadt să-și asigure totuși prezența în play-off în ultimele două etape din sezonul regular.

”Din păcate, astăzi n-a fost cum a fost etapa trecută, dar mergem înainte, mai sunt ouă meciuri, sunt 6 puncte în joc, am spus-o, ne vom bate pâîn ultima etapă”, a concluzionat Măldărășanu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA