Tribuna
Înfrângere la indigo! Mediașul debutează cu un eșec în play-off și coboară pe locul 3
Ovidiu BOICA
554 vizualizari
Înfrângere la indigo! Mediașul debutează cu un eșec în play-off și coboară pe locul 3
© Facebook ACS Mediaș
Echipa lui Mihai Ianc a fost învinsă pentru a doua oară în decurs de o săptămână de Unirea Ungheni, tot la Mediaș și tot cu 2-1, numai că, de data aceasta, meciul a contat pentru etapa I a play-off-ului. Mediașul coboară pe locul al treilea, iar peste o săptămână joacă pe terenul lideruliui seriei.

 

 

Medieșenii au pierdut pentru a doua oară la rând, pe teren propriu, cu Unirea Ungheni. Eșecul de acum osăptămână, din ultima etapă a sezonului regular, a fost tras la indigo de formația pregătită de Florentin Petre. Mureșenii s-au impus, sâmbătă, tot cu 2-1 pe terenul 8 Mai” din localitatea de pe malurile Târnavei Mari.

După ce lui Szilard Magyari i-a fost refuzat un penalti, oaspeții au deschis scorul prin Victoraș Astafei, același jucător care marcase o ”dublă”, la Mediaș, cu o săptămână mai devreme. Fostul atacant al Gazului a înscris dintr-o ”foarfecă” din interiorul careuului mare (20).

Bogdan Piper a dublat avantajul Unirii în ultimul minut de dinaintea pauze, mureșenii conducând cu 2-0 la jumătatea confruntării.

Mihai Petra a redus din diferență la 7 minute de la reluare și medieșenii păreau să aibă resurse pentru a întoarce rezultatul. Deși și-au mai creat alte câteva situații de gol, aceștia n-au mai înscris însă, astfel că, în final, au cedat cu 2-1, totodată și locul secund, de pe care au intrat în play-off, chiar în favoarea Ungheniului.

Ianc a început meciul cu Ungheniul cu ”unsprezecele” Fabio Blaga - Cristian Maxim, Cristian Avram, Antonio Vlad, Sorin Șerban, Beniamin Hanzu, Alexandru Luca, Antonio Dumitru, Mihai Petra, Tudor Man, Cătălin Tineiu, Szilard Magyari.

Pe jucătorii lui Mihai Ianc îi așteaptă o deplasare dificilă, vineri, 5 aprilie, la Bistrița-Năsăud, pe terenul liderului clasamentului Seriei 9.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA