Tribuna
David Popovici, mesaj de Ziua Educaţiei pentru copiii care vor participa la Astra Film Junior: ”Să vă urmaţi visurile şi să munciţi pentru ele”
b.o.n.
683 vizualizari
David Popovici, mesaj de Ziua Educaţiei pentru copiii care vor participa la Astra Film Junior: ”Să vă urmaţi visurile şi să munciţi pentru ele”
© gsp.ro

 

Campionul mondial David Popovici a transmis copiilor care vor participa, între 10 și 16 octombrie, la Astra Film Junior, la Sibiu, un mesaj video.

”Vreau să vă spun să vă urmaţi visurile şi să munciţi pentru ele. Pentru că munca vă va aduce satisfacţii pe care nici nu vi le puteţi închipui. Să nu vă faceţi griji că munca e grea. Dacă o faci cu plăcere, totul vi se va părea uşor. În acest proces, să nu uitaţi de şcoală, deoarece educaţia vă face puternici. Fiţi buni cu ceilalţi, ajutaţi-i pe cei care au nevoie şi înconjuraţi-vă cu oameni buni. Vă doresc vizionare plăcută şi o copilărie minunată”, a transmis înotătorul român.

David Popovici a cucerit, în 2022, 13 medalii la cele patru mari competiţii la care a participat. Dintre acestea, 11 au fost de aur.

Astra Film Junior, primul și cel mai complex program de educație prin cinema din România, are loc la Sibiu, în perioada 10-16 octombrie.

Gândit pentru trei categorii de vârstă (6+, 11+ şi 15+), programul educativ AF Junior include proiecţii cinematografice în săli de cinema şi full-dome cinema 360 (Astra Film New Media Full Dome), urmate de activităţi didactice în săli de clasă, concurs de benzi desenate şi un atelier de film.

Astra Film Junior prezintă o selecţie din ceea ce este mai bun pe piaţă la ora actuală în materie de filme documentare narative pentru copii şi adolescenţi.

Prin filmele documentare selectate pentru ei, tinerii învață cum să reacționeze în fața prădătorilor sexuali din mediul online (În plasa prădătorilor sexuali, 2020) şi care sunt efectele răspândirii rapide a intelighnței artificiale - salvarea umanității sau, dimpotrivă, controlul total al acesteia (”iHuman”, 2019).


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA