FITS 2024
Tribuna
Cei mai buni sportivi și antrenori sibieni, premiați cu 100.000 de lei, în cadrul ”Galei Sportului” de Consiliul Județean
Ovidiu BOICA
1424 vizualizari
Cei mai buni sportivi și antrenori sibieni, premiați cu 100.000 de lei, în cadrul ”Galei Sportului” de Consiliul Județean

 

Sala ”Transilvania” va găzdui, joi, 23 martie, de la ora 17:00, ”Gala Sportului”, eveniment în cadrul căruia vor fi premiați, printre alții, cei mai buni sportivi și antrenori sibieni din anul precedent.

În cadrul ”Galei Sportului” vor fi acordate diplome și trofee pentru cei mai buni sportivi olimpici și neolimpici, cei mai buni antrenori de la disciplinele olimpice și neolimpice, tinerele speranțe și ambasadori ai sportului din județul Sibiu. De asemenea, vor fi acordate mai multe premii speciale și, nu în ultimul rând, pentru întreaga carieră.

De asemenea, cinci administrații publice locale vor fi premiate pentru implicarea deosebită în dezvoltarea infrastructurii de sport.

”Munca celor care susțin și promovează performanța în sport merită recunoașterea publică. Rezultatele pe care sportivii sibieni le-au obținut în anul 2022 ne-au oferit multe motive de mândrie și acum este rândul nostru să le mulțumim public pentru acestea. Invit publicul larg să ne fie alături la această sărbătoare a sportului sibian și să-i aplaudăm încă o dată pe cei mai buni dintre cei buni”, a declarat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.

Valoarea totală a premiilor este de 100.000 de lei, transmite Consiliul Județean, organizatorul evenimentului, iar accesul în Sala ”Transilvania” și în parcarea acesteia este gratuit.

comentarii
1 comentarii

De ce sibiul-cu s mic- nu are o pista de patinaj viteza, hochei, artistic? va spun tot eu. Ca suntem prosti și inculți!
O mama suparata
22.03.2023 14:12
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica