Tribuna
AFF
BC CSU a transferat un campion european de juniori. ”Abia aștept să ajung la Sibiu!”
b.o.n.
1199 vizualizari
BC CSU a transferat un campion european de juniori. ”Abia aștept să ajung la Sibiu!”
© bc-csusibiu.ro
Gruparea galben-albastră l-a legitimat pe Paolo Marinelli, un croat de 27 de ani care evoluează pe pozițiile 1-2. Acesta vine la BC CSU de la Evreux (Franța).

 

Echipa sibiană și-a completat lotul cu un baschetbalist croat. Paolo Marinelli este al șaselea jucător străin din lotul lui Tomas Rinkevicius, pe lângă Gaston Whelan, Daniel Manchon, Roberts Blumbergs, Mouhamed Barro și Monyea Pratt.
În vârstă de 27 de ani, născut pe 10 aprilie 1995, la Rijeka (Croația), Marinelli măsoară 1,91 metri și evoluează la pozițiile 1-2. 
Ultima oară, Marinelli a evoluat în Franța, la Evreux. Croatul a jucat 19 partide pentru echipa din Hexagon în LNB Pro B și a avut medii statistice de 7,9 puncte, 3,5 pase decisive și 1,8 recuperări. Marinelli a avut procentaje de 46,2% la aruncările de la semi-distanță, 30.4% la cele din spatele semicerculiui și 82,4% de la linia de ”libere”, cu o medie de 24,7 minute jucate pe meci, conform site-ului clubului sibian, bc-csusibiu.ro.
”Abia aștept să ajung la Sibiu și să îmi cunosc echipa. Cred că este un mediu bun pentru mine și voi face totul pentru a-mi ajuta echipa până la finalul sezonului. Știu că echipa este susținută de o galerie grozavă și că e plăcut să joci la Sibiu”, a spus Paolo Marinelli.
Croatul și-a făcut debutul la seniori în 2012, pe când avea 17 ani. Au urmat numeroase experiențe, la KK Split, Olimpija Ljublijana, Cibona Zagreb, Krka Novo Mesto, Dzukija Altyus, Adria Skrljevo și Belfius Mons-Hainaut. 
De-a lungul carierei sale, Paolo a strâns meciuri în EuroCup, FIBA Europe Cup și Liga Adriatică.
La nivel de juniori, Marinelli a obținut trei medalii europene cu naționala Croației, aur la Campionatul European U16, în 2011, argint la Campionatul European U18 din 2013 și bronz la Campionatul Mondial U17 din 2012.
Paolo Marinelli va face joncțiunea cu noii săi colegi în cel mai scurt timp, mai anunță clubul sibian.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA