FITS 2024
Tribuna
Drulă, atac asupra "hahalerelor iohanniste"
Drulă, atac asupra
© facebook/USR

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a lansat un atac asupra justiţiei române, de data aceasta Ţinta fiind ministrul justiţiei, Căălin Predoiu. Într-o postare cu titlul "Epoca Adrian Năstase II, varianta PNL/Iohannis, 2023", Drulă susţine că "Ministrul Justiției, Predoiu, anunță public, că are pe "surse neoficiale”, soluția unui dosar penal care are termen de judecată în februarie. Noul Rodica Stănoiu (ministra Justiției lui Năstase) ne anunță senin că inculpatul va fi achitat în apel după ce în primă instanță fusese condamnat la închisoare. 
Ministrul de Interne, Bode, își amenință adversarii din politică cu dosare la comandă și își terorizează chiar propriii colegi de partid. Același Predoiu îi arată discret pisica procurorului-șef european, Laura Codruța Kövesi, cu un dosar care trenează de 4 ani.
Președintele lor Klaus Iohannis tace mâlc. Băieții lucrează pentru liniștea lui de după ieșirea din mandat. Am mai văzut astfel de derapaje. Sunt semnalul disperării și al pierderii puterii. A trecut România și peste Năstase, și peste Dragnea. Va fi uitat în infamie și Iohannis, peste puțin timp".
El continuă cu un atac asupra lui Iohannis, acutând că "PNL/Iohannis a devenit o amenințare pentru România, ducând agenda Dragnea mai departe și mai sofisticat decât își închipuia oricine. Încet-încet iese la iveală tot putregaiul acestei guvernări “a stabilității.
Românii trebuie să știe că SE POATE și altfel. Și vom lupta pentru asta până la ultima  picătură de energie! Nu lăsăm țara pe mâna hahalerelor iohanniste!"

comentarii
1 comentarii

Afara cu -homalaii desfiintat -usr- trimis pe front carne de tun pentru rusi
20.01.2023 04:57
Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica