Tribuna
VIDEO: Cei doi subprefecți ai Sibiului au depus jurământul de învestire
Laura BUCIU
1327 vizualizari
VIDEO: Cei doi subprefecți ai Sibiului au depus jurământul de învestire

Sebastian Gheorghe Șebu și Daniel Moșin, cei doi subprefecți ai Sibiului, sprijiniți de PSD, au depus joi jurământul de învestire.

Fără fastul evenimentelor anterioare, din cauza pandemiei de COVID-19, ceremonia s-a desfășurat fără public și a fost transmisă live pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

„Am decis să mă implic și să îmi asum responsabilități, alături de echipa PSD Sibiu, într-un context socio-economic dificil. Am considerat că pregătirea și experiența mea pot contribui la buna coordonare a acțiunilor pe plan local inițiate de conducerea executivă centrală pentru diminuarea efectelor pandemiei și ale crizei economice asupra populației. Numirea în această funcție nu o consider ca fiind o oportunitate, ci o nouă provocare, în momente de încercări atipice la care noi toți trebuie să facem față”, a spus Sebastian Gheorghe Șebu, după învestirea în funcție.

Sebastian Gheorghe Șebu a fost șeful Serviciului de Informații și Protecție Internă în cadrul Inspectoratului județean de Poliție Sibiu. După ce a ieșit la pensie, Șebu a fost șeful Cancelariei prefectului în perioada mandatului prefectului Maria Minea.

Daniel Moșin, celălalt subprefect al Sibiului, Daniel Moșin, a spus că își dorește ca Instituția Prefectului să fie mai prietenoasă cu cetățenii.

„Numirea în funcția de subprefect al județului Sibiu mă onorează și le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. Privesc această funcție ca pe o mare responsabilitate și nu ca pe un privilegiu. O responsabilitate pe care o am față de fiecare cetățean al acestui județ. În calitate de subprefect al județului Sibiu, voi cere de la toți cei alături de care voi lucra să manifeste aceeași responsabilitate pentru că numai astfel ne vom putea aduce contribuția la implementarea proiectelor Guvernului în teritoriu. Atât în relația cu colegii din cadrul Instituției Prefectului, cât și în relația cu instituțiile deconcentrate, voi promova profesionalismul și buna colaborare, bazate pe proceduri clare și pe obiective concrete. Îmi doresc să fim, instituțional, mai prietenoși cu cetățenii, în slujba cărora lucrăm, și mai preocupați de problemele cu care aceștia se confruntă ori pe care le sesizează. Sunt convins că voi avea o colaborare foarte bună cu fiecare dintre noii mei colegi și îi asigur de tot sprijinul meu”, a spus Daniel Moșin.

Daniel Moșin este inginer și a fost consilier local în perioada 2018 – 2020. A fost director CSM Sibiu și a lucrat în compania Telekom.

 


comentarii
3 comentarii

Sebu are pensia prea mica , sau este nemuncit de vrea inca o caruta de bani de la buget ?
newman
13.01.2022 12:35
2 securisti care n-au nimic in comun cu judetul asta!

De=asta arata sibiul atat de bine! De-asta se misca totul atat de bine in burg !

Numa incompetenti cu epoleti ! Romania, tara gradatilor sub acoperire, incompetenti si cu IQ sub genunchiul broastei!

Idiotii cu epoleti au distrus romania!
14.01.2022 08:35
vai de noi cu astia 2...cum naiba punem doar maimute in posturi cheie ?
Ovidiu Oanta
14.01.2022 10:26
Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia