Tribuna
Târgul de Crăciun din Sibiu începe în 17 noiembrie: „cele mai frumoase cadouri și produse de sezon”
Târgul de Crăciun din Sibiu începe în 17 noiembrie: „cele mai frumoase cadouri și produse de sezon”
© foto: Răzvan NEGRU

Ediția de anul acesta a Târgului de Crăciun din Sibiu începe în 17 noiembrie 2023 și va dura până în  2 ianuarie 2024, potrivit organizatorilor care  anunță o ediție impresionantă și plină de surprize.

„Ediția 2023 se va desfășura pe parcursul a câtorva săptămâni, debutând pe data de 17 noiembrie, și va aduce cu ea o serie de noutăți și momente speciale care promit să facă din târg o experiență de neuitat pentru toți cei care îl vizitează.

Și anul acesta dintre atracțiile principale fac parte spectaculoasele proiecții care vor transforma fiecare clădire din Piața Mare într-o operă de artă în mișcare, transformând centrul orașului într-un adevărat loc de poveste. Fiecare seară va fi marcată de aceste proiecții impresionante, care vor aduce magia sărbătorilor de iarnă la viață într-un mod inedit.

De-a lungul întregii perioade a târgului, vizitatorii se vor putea bucura de o selecție excepțională de expozanți și căsuțe care oferă cele mai frumoase cadouri și produse de sezon. De la suveniruri artizanale la delicii culinare, târgul este un loc perfect pentru a-ți începe cumpărăturile de Crăciun și pentru a descoperi lucruri speciale pentru cei dragi.

Nu doar atmosfera și ofertele, ci și evenimentele speciale și activitățile pentru copii vor face ca ediția de anul acesta a Târgului de Crăciun din Sibiu să fie un loc ideal pentru petrecerea timpului liber în perioada sărbătorilor. Atelierul lui Moș Crăciun a fost o adevărată destinație pentru copii în trecut, așadar și în această ediție, se așteaptă să îi bucure pe cei mici. Copiii se vor bucura de o experiență unică și memorabilă în Atelierul lui Moș Crăciun, vor învăța noi abilități, se vor distra și vor crea amintiri de neuitat. 

Târgul de Crăciun din Sibiu este un eveniment pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau buget. Vizitatorii pot găsi cu siguranță ceva pe gustul lor, fie că sunt în căutarea unui cadou pentru cei dragi, fie că vor doar să se bucure de atmosferă și să se distreze.

Așteptările sunt ridicate pentru această ediție având în vedere succesul din trecut. Cu spectaculoasele proiecții care vor da strălucire întregului târg și cu o selecție variată de expozanți, ediția din 2023 se anunță a fi una magică. Târgul de Crăciun din Sibiu rămâne o atracție de top în perioada sărbătorilor de iarnă, și este de așteptat să continue să aducă bucurie și amintiri frumoase pentru toți cei care îl vizitează”, au transmis organizatorii.

 comentarii
13 comentarii

Intrarea libera sau pe baza de certificat?
18.10.2023 18:08
Pentru idioti e pe baza de certificat! Pentru ceilalti, accesul e gratuit!
18.10.2023 23:42
E târziu dacă încep acum să mă vaccinez cu Pfizer? Câte doze îmi trebuie ca să pot intra?
Vreau neapărat să vin, îmi place spiritul creștin al acestui târg și să ascult numeroase colinde ortodoxe tradiționale…
petrika
19.10.2023 09:11
Andrei Dragan.........ce naste din pisica soareci mananca......asta e pentru cunoscatori......
vasile 32
19.10.2023 10:00
Rușine organizatorilor că au transformat centrul de vaccinare în Atelierul lui Moș Crăciun! Cum o să mai putem reporni Crăciunul anul acesta??? :(
Feli
19.10.2023 12:00
Interzis celor vaccinati!!! Nu nici una dintre sectele Martorii Coronei si Covidiotii nu este acceptata acolo, .
Fara sclavi vanduti la targ!
hahaha
19.10.2023 12:37
Cei carora le-a adus moșu astrid de Craciun intepatura magica mai vin la targ anul asta? Am auzit ca prin poarta dinspre primarie se poate intra si cu qr chiar daca e expirat! Pusi!
predator
19.10.2023 18:17
Idiot e cine te-a incaltat azi-dimineata!
@23:42
25.10.2023 21:28
Cadouri frumoase... Care cadouri? Marfa ca in targul din Obor, ciocolata de casa, migdale caramelizate, os cu ciolan la 100 de lei kilu...
25.10.2023 21:30
trebuie ca santeti tare destepti . nu va vaccinati mergeti la biserica si rugativa poate va baga domnul mintea in traista
30.10.2023 09:52
Se dă înapoi şi calendarul Crăciunului (din 25 decembrie în 17 noiembrie), sau schimbăm numai ora de pe ceas?
Nelu
31.10.2023 22:37
Antiromânii care conduc de zeci de ani Sibiul își bat joc de tradițiile românești. Cultivă tradiții ale comunității minoritare de sași morți sau duși aproape cu totul dar batjocoresc sărbătorile de iarnă ale comunității majoritare de români vii! Octobărfest, târg de Crăciun, dar închid tradiționalele târguri de animale ale românilor, de exemplu, care ar avea și rol economic, nu numai de paranghelie și de bairam în post.

Că sărbătoresc ei, sașii, Crăciunul din 17 NOIEMBRIE printr-un "târg de Crăciun", e treaba lor. Așa-i la sași poate, Crăciunul în post. Bala-i știe.
Dar că despodobesc iute orașul, imediat ce închid dughenele de la târgul de Crăciun, încât orașul nu mai este împodobit să scadă din atmosfera festivă până la Bobotează și Sf. Ion, când se încheie sărbătorile de iarnă la români, e ticăloșie antiromânească!

Dacă erau oameni, nu rasiști antiromâni, lăsau incă o săptămână bună ornamentele de Crăciun și după ce închideau/adunau dughenele, că tot românii vii, majoritari, plătesc totul, oricum. Dar așa vor ei, antiromânii rasiști care conduc Sibiul și județul Sibiu, să se încetățeneasca ideea că sărbătorile de iarnă la Sibiu îs ale sașilor, dispăruți aproape, nu ale românilor vii care, de fapt, țin pe umerii lor orașul, județul și Țara.
Un român
01.11.2023 10:31
tu care te iscalesti ,un roman,, trebuie ca esti tare prost inuman si derbedeu care nu are nici o stinta de istoria Sibiului . oameni ca tine distruc sibiul ar fii bine sa pupi sasi in cur dar prima data spala te pe gura ca murdaresti curul sasilor
20.11.2023 09:06
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA