Tribuna
Sibienii pot scăpa de deșeurile voluminoase, săptămâna viitoare. În ce zile le pot scoate în stradă
Sibienii pot scăpa de deșeurile voluminoase, săptămâna viitoare. În ce zile le pot scoate în stradă

Locuitorii din municipiul Sibiu pot scăpa de obiectele voluminoase de care nu mai au nevoie în gospodărie. Acestea vor fi ridicate de operatorul care asigură salubrizarea în perioada 1-5 aprilie. Potrivit unui anunț publicat pe pagina de socializare a Primăriei municipiului Sibiu, programul de ridicare este următorul: pentru zona de case, modalitatea de colectare se va face din poartă poartă, în ziua de colectare a deșeurilor reziduale. În zonele de blocuri, la platformele de colectare astfel: luni, 01 aprilie, cartierele Hipodrom, marți, 02 aprilie, V.Aaron, Broscărie, Lazaret și Gușterița, miercuri, 03 aprilie Gară și Terezian, joi, 04 aprilie  Țiglari și Turnișor, vineri, 05 aprilie Ștrand și Valea Aurie.

„Aveți în gospodărie sau în apartament deșeuri voluminoase, electronice și electrocasnice? În perioada 1-5 aprilie puteți scăpa de ele, gratuit. Operatorul de salubrizare Soma organizează în această perioadă o campanie dedicată. 

Iată cum trebuie să procedați: 

 Sibienii care locuiesc la case le pot scoate în fața locuinței, lângă bordură, în zilele în care de pe strada pe care locuiesc se ridică în mod obișnuit deșeurile menajere, adică pubelele negre.

Sibienii care locuiesc la bloc, pot lăsa aceste deșeuri la platformele de colectare. 

Reamintim: 

DEȘEURILE VOLUMINOASE sunt cele care, din cauza dimensiunilor, nu se pot colecta în pubelele și containerele obișnuite, cum ar fi mobilierul, covoare, saltele, tocuri de uși, ferestre, mese de masaj, cărucioare de copii, jucării mari, etc.

DEȘEURILE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE se colectează separat față de restul deșeurilor și se pot preda în cadrul acestei campanii, pentru a fi reciclate”.


comentarii
1 comentarii

Aseara de la ora 21 si pana dimineata brunetii umblau cu microbuzele pe la portile sibienilor din Cartierul Lazaret si ''colectau'' ce putea fi vandut mai departe. Nu am vazut nicio masina de la Politia Locala sa -i impiedice sa-si faca safteaua
Ionel Oarga
02.04.2024 15:05
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA