Tribuna
PNL
Seară de film în Muzeul ASTRA din Dumbrava Sibiului. Flashmob-uri în Piaţa Mare şi în Piaţa Huet
Seară de film în Muzeul ASTRA din Dumbrava Sibiului. Flashmob-uri în Piaţa Mare şi în Piaţa Huet

Societatea Națională de Cruce Roșie-Filiala Sibiu anunță desfășurarea a mai multor evenimente majore în Sibiu, în cadrul proiectului „Din Sibiu Punem Stop Joc Drogurilor”, finanțat prin programul În Stare de Bine (www.instaredebine.ro), susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile. 
Potrivit echipei de proiect, duminică, 19 mai 2024, de la ora 20:00, peste 1000 de tineri de toate vârstele, alături de prieteni și familiile lor, sunt așteptați în Muzeul Astra din Sibiu la scena de pe lac pentru a lua parte la o proiecție de film. În deschiderea evenimentului, invitatul special, actorul  Florin Coșuleț va transmite tinerilor un mesaj antidrog. Intrarea este liberă, iar organizatorii menționează că este necesar să ajungeți la locația evenimentului până cel târziu la ora 19:30.
Evenimentul este organizat de Sibiu 100% și sprijinit de Muzeul Astra care oferă intrare gratuită la eveniment și de Tursib, care ajustează programul Traseului 13 astfel: se pleacă de la ora 19:03 din Gara Sibiu, pe traseul normal, ajungând la  stația Muzeul Astra la 19:21. La finalul evenimentului, la ora 22:10, vor fi disponibile 2 autobuze Tursib care vor prelua călătorii de la stația Muzeul Astra, retur către Gară, pe același traseu. 
Întreaga comunitate este așteptată să ia parte la eveniment.
În cadrul proiectul manifest „Din Sibiu Punem Stop Joc Drogurilor”, se mai organizează două flashmoburi pentru a transmite un mesaj puternic împotriva consumului de drogurilor, primul având loc în data de 17 mai 2024, la ora 19:00, în Piața Mare, Sibiu, iar cel de al doilea în data de 24 mai 2024, la ora 19:00, în Piața Huet, au transmis reprezentanţii Crucii Roşii Sibiu.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica