Tribuna
Salvatorii au alergat la Maraton pentru a cumpăra un aparat de măsurare a gazelor arteriale
Salvatorii au alergat la Maraton pentru a cumpăra un aparat de măsurare a gazelor arteriale
© facebook.com/isusibiu

Sunt de două ori salvatori: o dată pentru că în fiecare zi se luptă cu moartea să mai dea o șansă vieții și apoi, pentru că au alergat pentru a aduna bani să cumpere un aparat cu care să poată măsura gazele arteriale, un aparat extrem de important peqntru ambulanța SMURD-TIM.

Peste 70 de pompieri militari și voluntari SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt.Dumitru Croitoru " al județului Sibiu alături de cadre medicale și alți oameni dedicați, și-au unit forțele și au alergat sâmbătă în cadrul Maratonului Internațional Sibiu, pentru aceată cauză nobilă, ce va ajuta la salvarea de vieți.

„A fost o experiența memorabilă, cu atât mai mult cu cât, am reușit împreună cu întreaga comunitate sibiană și nu numai, să ne atingem obiectivul propus și chiar să îl depășim! Cu toții am alergat cu mare bucurie, pentru că în curând ambulanta SMURD-TIM va fi dotată cu aparatul ASTRUP de măsurare a gazelor arteriale! Nu îmi rămâne decât să spun un mare Multumesc donatorilor, organizatorilor, colegilor și tuturor celor care s-au implicat cu atâta dedicare! Munca în echipă ne motivează iar scopul umanitar ne conduce spre reușită mereu!”, a transmis inspectorul șef al ISU Sibiu, lt. col. Lucian Trefaș. (L. B.)


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA