Tribuna
PNL
Primăria Sibiu: au început lucrările la foam pit-ul de la skate park-ul Obor
Primăria Sibiu: au început lucrările la foam pit-ul de la skate park-ul Obor

Reprezentanţii Primăriei Sibiu anunţă începerea lucrărilor de amenajare a unei noi instalații în skate park-ul Obor: un foam pit, destinat tinerilor care învață sportul, prevenind accidentările.

“Tinerii utilizatori ai skate park-ului au fost cei care mi-au transmis că își doresc și acest tip de instalație pentru a le fi mai ușor să învețe trick-uri noi, în siguranță, și le-am promis că vom extinde parcul. În această săptămână am început lucrările la singurul foam pit din țară, care va fi gata în 6 luni”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Constructorul, firma Sport Play Systems SRL, va amenaja foam pit-ul pe o suprafață de 250 mp, constând într-o cuvă ai cărei pereți vor fi căptușiți cu burete gros, precum și într-o serie de rampe pentru lansarea sportivilor spre cuvă. Pentru a o feri de intemperii, instalația va fi protejată cu o copertină metalică. În această primă etapă s-au început săpăturile pentru cuvă și amenajarea instalațiilor de apă și curent.

„Precizăm că zona șantierului este corespunzător delimitată de celelalte instalații ale parcului, pentru ca acestea să poată fi în continuare utilizate de tineri. 

Valoarea investiției este de 667.000 de lei.

Reamintim că skate park-ul a fost deschis publicului în mai 2019, având o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați pe care s-au amenajat circuite pentru BMX, skateboard, role, trotinete și MTB-uri, fiind cel mai mare și mai modern din țară”, au transmis reprezentanţii Primăriei Municipiului Sibiu.

 

© foto: Primăria Sibiu
 
© foto: Primăria Sibiu
© foto: Primăria Sibiucomentarii
8 comentarii

inca o MEGA TAMPENIE marca primaria Sibiu
un sibian
11.05.2022 15:42
Nu te supara Sibiene -- doar asta mai trebuia ---- tine de foame --- nu ne mai trebuie agricultura , nici industrie , drumurile le fac strainii ---- noi ne dam cu trotineta. La urma vom manca ceace am semanat si cules...
11.05.2022 19:54
sa va fie rusine, nu puteati sa scrieti titlu pe romaneste ziar si ziarist de doi bani
+++
12.05.2022 09:18
siti numai sa cometati sa va para bine ca se mai face ceva util si probabil le trebuie si brate de munca puneti mana pe tarnacop si lopata ca altceva nu ai anvatat la ceusescu ai fost probabil secretar de partid
lm
12.05.2022 12:33
Tu sigur ai fost misterul clasei,nu?
@lm
12.05.2022 13:57
Istețul
12.05.2022 13:58
Sa va para bine ca se face ceva --util?? realy--- util era sa se termine --pasajul de la Bulevard, ceva parcarii supra etajate, sau sub etajate -- trotuare inca neterminate -- drumuri cu gropi etc -- Dar fara -un -im- viata ar fi plictisitoare -- ne trebuie si niste destepti incalciti in vorbe-------tipic -- im----
13.05.2022 07:43
Ați făcut rampa de tot rahatul un copil si-a rupst trotineta dadanduse pe rampa sa va fie rusine!!!
..
19.04.2023 17:19
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA