Tribuna
Lucrări de modernizare la rezervorul de înmagazinare apă potabilă ce deservește comuna Cristian
Lucrări de modernizare la rezervorul de înmagazinare apă potabilă ce deservește comuna Cristian

În vederea efectuării unor lucrări de extindere-modernizare a rezervorului de înmagazinare apă potabilă aferent localității Cristian, Apă Canal Sibiu S.A. anunță abonatii din localitate că marti, 05.09.2023, în intervalul orar 09.00 – 16.00, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă pentru populație și agenți economici.

 

Lucrările sunt executate de către firma Universal Business, cu asistența tehnică a Apa Canal Sibiu SA, în cadrul unui proiect derulat de investitori privați.

 

Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția consumatorilor din zona afectată, apă pentru utilizare menajeră, prin intermediul unor autocisterne ce vor staționa în următoarele puncte: zona Primăriei Cristian, zona intersecției străzilor IV și XIII ( DN1)  și la intersecția străzilor XI si XIII ( DN1). Alte cisterne vor putea fi de asemenea solicitate în alte puncte, prin intermediul Call Center Apa Canal Sibiu, tel.0269/222777 si tel.0269/962. La reluarea furnizării, sunt posibile modificari ale turbidității apei.

 

Apa Canal Sibiu SA își cere scuze abonaților din localitatea Cristian pentru disconfortul creat și le mulțumește pentru înțelegere.

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA