Tribuna
Încep înscrierile la Școala Populară de Arte și Meserii "Ilie Micu”
Încep înscrierile la Școala Populară de Arte și Meserii

Școala Populară de Arte și Meserii "Ilie Micu" din Sibiu, anunţă că au început înscrierile pentru cursuri de lungă durată pentru Canto muzică populară, Canto muzică ușoară, Instrumente de suflat, Orgă și acordeon, Chitară, Pian, Artă dramatică, Pictură și grafică şi Teorie și solfegii.
Cursurile au o durată de trei ani, la finalul cărora se primește o diplomă de absolvire. Elevii vor fi admiși în urma unei testări făcută de fiecare profesor, luându-se în considerare numărul de locuri libere pentru fiecare curs.
 
Înscrierile se fac la secretariatul instituției, pe str. Avram Iancu nr. 10, Sibiu, telefon 0269 210 829, de luni până joi între orele 8 şi 16, și vinerea între orele 8 şi 13:30. Data limită pentru înscrieri este 25 septembrie 2023. Se percepe o taxă de înscriere de 25 de lei.
 
Școala Populară de Arte și Meserii "Ilie Micu" din Sibiu este o instituție subordonată Consiliului Județean Sibiu și își desfășoară activitatea din anul 1953. În cei 70 de ani de activitate, școala a găzduit numeroase proiecte din domeniul educației non-formale.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA