Tribuna
AFF
Horațiu Cojocaru (PNL Sibiu): ”Spitalele Sibiului au la îndemână o modalitate în plus de finanțare a proiectelor”
ADVERTORIAL
2057 vizualizari
Horațiu Cojocaru (PNL Sibiu): ”Spitalele Sibiului au la îndemână o modalitate în plus de finanțare a proiectelor”

Președintele Comisiei de Sănătate din PNL Sibiu, Horațiu Cojocaru, fost manager al  Spitalului CFR și  fost director  economic al Spitalului Județean Sibiu, afirmă că la nivelul municipiului Sibiu, Agenda de Sănătate este un mecanism eficient, la îndemână spitalelor.

”Spitalele Sibiului au la dispoziție încă de anul trecut o modalitate în plus de a-și finanța proiectele, un sistem  care și-a dovedit utilitatea și care poate fi un model și pentru ale orașe din România: Agenda de Sănătate. Inițiată de PNL , Agenda de Sănătate este un mecanism eficient, la îndemâna spitalelor, unul prin care au fost deja finanțate investiții de milioane de lei”, spune Cojocaru.

Agenda de Sănătate  funcționează la nivelul Consiliului Local Sibiu și se adresează instituțiilor medicale. A fost înființată la inițiativa PNL Sibiu , iar în 2022 a avut un buget de 4,5 milioane lei. 

”Agenda de Sănătate este un mecanism de susținere din Bugetul Local a proiectelor spitalelor, indiferent  dacă acestea  sunt sau nu sunt subordonate Consiliului Local Sibiu fiindcă, evident, serviciile acestora  se adresează preponderent locuitorilor municipiului Sibiu. Spitalul Județean, Spitalul TBC, cel de Psihiatrie, toate realizează servicii de sănătate publică pentru cetățenii noștri și toate aveau nevoie de susținere suplimentară. În 2023,  valoarea totală a proiectelor care vor putea fi finanțate prin Agenda de Sănătate este de 4,5 milioane lei – sumă mai mare decât cea prevăzuta inițial in proiectul de buget. Mă bucur că Agenda s-a dovedit utilă și că reușește să servească scopului pentru care am înființat-o”, a completat Adrian Bibu, liderul PNL Sibiu.

comentarii
2 comentarii

Si ma rog explica ce e acea -AGENDA- si cum lucreaza fiindca banuti nu se vad in punga ci doar vorbe -- bine spunea Eminescu ----- insirand la vorbe goale ce din coada dau sa sune -- Domnilor , oamenii sau saturat de vorbe -- daca sunt bani prin AGENDA DE SANATATE ATUNCI DATII DRUMUL la proiect si lasati gargarele politice -- Intrebare -- sunt bani ?? sau nu? Va ajuta guvernul ?? fiindca unii spun -- nu-s bani!!! altii ca sunt dar adevarul e---- timpul trece - vorbele se uita iar constrtctia noului spital ramane o poveste invechita-- Eu zic mai bine sa taceti din pliscurile alea si sa treceti la treaba- Pana va credeti unii mai superiori ca cel din opozitie-- treaba nu va merge niciodata -- doar criticile unora asupra celorlalti-- TOTUSI MA INTREB CE FACETI CU BANII AIA DIN CONTRIBUTIA CELOR CE MUNCESC( 40/100 din salar) plus spaga aia mare ?? ha??????
23.02.2023 20:18
Nu ne spune stimabilul progresist de ce se îmbolnăvesc atât de mulți oameni. Ce măsuri a luat PNL pentru extinderea cimitirelor?
Un cititor
25.02.2023 12:39
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA