FITS 2024
Tribuna
Dosar penal după tragedia de la Hașag
Cosmin Rus
1047 vizualizari
Dosar penal după tragedia de la Hașag

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv ucidere din culpă, în urma tragicului accident de la Hașag. Un bărbat a murit și alți doi au fost răniți după ce au căzut într-un bazin de canalizare.

Tragicul eveniment s-a produs în jurul orei 15.30. Polițiștii au fost sesizați prin apel 112, că trei bărbați ar fi căzut într-un bazin de canalizare din localitatea Hașag.

“ La fața locului s-au deplasat polițiști și echipaje medicale, în urma intervenției reușindu-se salvarea a doi bărbați, care au fost transportați la  spital, unul dintre aceștia în stare gravă. Din păcate, în cazul celui de-al treilea bărbat, medicii prezenți au declarat decesul. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în calitate de angajați ai unei societăți, în timpul programului de lucru, cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, din cauze care urmează  a se stabili, au căzut în bazinul pe care urmau să-l curețe. În cauză, la nivelul Poliției Ocna Sibiului, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv ucidere din culpă”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Ancheta în acest caz se va desfășura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, urmând să fie stabilite toate circumstanțele în care s-a produs acest eveniment.

comentarii
1 comentarii

Ce treabă are Poliția Săliște dacă evenimentul a avut loc la Hașag, localitate aparținând comunei Loamneș și arondată Poliției Ocna Sibiului?
Pop
10.06.2024 22:23
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica