Alexandru Hanea a ținut să facă lumină în privința organizării clubului pe care îl conduce și a parteneriatelor acestuia cu alte două entități sportive. Directorul ”galben-albaștrilor” a susținut că la nivelul seniorilor exista un parteneriat de tip public privat, care între timp nu mai este valabil, iar la nivelul juniorilor, alt parteneriat, cu un club pe care chiar el l-a condus până la numirea în funcția supremă la CSU.
”Cred că, pentru foarte multă lume, organizarea clubului era, cumva, necunoscută sau neclară, în sensul că există clubul CSU Sibiu, pe care îl cunoaștem toți, dar care funcționa prin două parteneriate de tip public-privat. Pe de-o parte, CSU Sibiu, ca entitate, ca instituție publică și pe de altă parte, în ceea ce privește echipa de seniori, Asociația Baschet Club Sibiu, de acolo și denumirea de BC CSU Sibiu. Iar în ceea ce înseamnă partea de copii, funcționăm cu un parteneriat cu Asociația Club Sportiv ANDU Sibiu.
În momentul în care noi avem această conferință de presă, parteneriatul dintre CSU Sibiu și Asociația Baschet Club Sibiu a încetat. Mai departe, parteneriatul dintre ACS ANDU și CSU Sibiu va fi extinsă și pe ceea ce înseamnă echipa de seniori. Tocmai pentru că tot discutăm de transparență, o să vă explic. ACS ANDU Sibiu are în componență trei membri, Nina Buru, Corina Hanea, iar că și reprezentant din partea universității este doamna Diana Mihai”, a declarat Hanea.
Centrul de Copii și Juniori, preluat de Cristi Rubint
După ce a câștigat concursul pentru postul de director al CSU Sibiu, Alexandru Hanea va preda ștafeta la ACS ANDU, numindu-l în funcție pe unul dintre antrenorii acestuia.
”Prioritatea numărul unu o reprezintă Centrul de Copii și Juniori. Prima persoană de care ne-am ocupat este cea care, parțial, în mare proporție, va prelua sarcinile mele de până acum, de la copii și juniori, iar acesta este Cristian Rubint. Începând cu data de 15 martie își va intra în rol, va avea rol de coordonator al Centrului de Copii și Juniori, cu tot ce înseamnă activitatea administrativă a acestuia”, a mai spus Hanea.
Un (alt) sibian în România Educată. Elena Lotrean: „Este periculos să fim proști” |
Cum și cine a salvat Compa după 1989: de la IPAS-ul de stat, la privatizare, listare la bursă și performanță |
TRIBUNA, din interior. Emil David, interviu-eveniment: de la Slavici, la patroni – via PCR |
Drone, artificii, muzică și luna plină, au făcut senzație pe cerul orașului în prima seară de FITS |
S-a deschis trecerea peste calea ferată de pe Calea Turnișorului |
Hotelul de Gheata de la Balea lac |
Ansamblul "Cindrelul |
Asfalt de autostrada pe Calea Poplacii |
Film prezentare |