Tribuna
Cald, rece, apoi iar cald, la Sibiu, în prima săptămână din aprilie
Cald, rece, apoi iar cald, la Sibiu, în prima săptămână din aprilie
© Răzvan Negru

Prima săptămână a lunii aprilie debutează cu o vreme deosebit de caldă. Urmează o scurtă răcire, ceva ploi, după care temperaturile încep să revină la normalul perioadei. La finalul săptămânii, vremea va fi caldă și este posibil să plouă.

 

Luni, vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări trecăoare în cursul zilei, noaptea cu totul izolat în zona montană se vor semnala averse de ploaie. În cursul zilei vântul va prezenta unele intensificări în sudul județului, cu rafale de peste 70-80 km/h la munte, iar cursul nopții vântul se va intensifica treptat, la viteze de 45-60 km/h cu rafale ce vor depăși 90-100 km/h în zonele montane înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 29 grade, iar cele minime între 7 și 10 grade.

Marți, vremea va fi vântoasă și se va răci față de intervalul precedent, valorile termice devenind apropiate celor specifice perioadei. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Local, se vor semnala averse de ploaie însoțite izolat și de descărcări electrice, în special în cursul zilei. În zonele montane înalte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla în general moderat în cursul zilei, cu intensificări temporare de 55-65 km/h și cu 80-100 km/h în zonele montane înalte, iar seara și noaptea se va reduce în intensitate, cu intensificări temporare pe crestele montane ce vor mai depăși 60-70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 17 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade.

Miercuri, vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, temporar noros. Pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe, iar în zonele montane înalte trecător precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în cursul zilei în zonele joase, iar la munte cu intensificări în special în zonele înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 18 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade.

Joi, vremea va fi normală termic. Cerul va fi temporar noros în cursul zilei, când pe arii restrânse se vor semnala ploi, iar în zonele montane înalte precipitații mixte. În cursul nopții cerul va deveni variabil și doar la munte vor mai fi condiții de precipitații mixte slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 17 grade, iar cele minime între 4 și 7 grade.

Vineri și în weekend, vremea se va încălzi ușor și va fi în general frumoasă. Izolat în zonele montane vor fi condiții de averse slabe de ploaie.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA