Tribuna
ADVERTORIAL
Bogdan Trif: „Am votat împotriva majorării indemnizațiilor parlamentarilor!”
Bogdan Trif: „Am votat împotriva majorării indemnizațiilor parlamentarilor!”

Deși mulți se îndoiau că voi vota împotriva majorării indemnizațiilor parlamentarilor, așa cum am promis acum patru zile, astăzi am făcut-o, astfel că deputații și senatorii nu vor avea salariile majorate!

Știu că cei care nu mă cunosc au fost sceptici în privința deciziei mele, pentru că puțini oameni care ar avea posibilitatea să decidă să-și mărească salariul nu ar face lucrul acesta. Și-ar fi mărit venitul, pe principiul “cine împarte parte își face”.

Consider că am fost trimis de sibieni în Parlament pentru a le apăra interesele, acest lucru însemnând să le mărim lor, în primul rând, salariile și pensiile.

Camera Deputaților este for decizional, așa că votul de astăzi anulează eroarea făcută în Senat. Mă bucur că toți colegii mei PSD din Camera Deputaților au fost de acord cu această decizie.

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

comentarii
8 comentarii

Având în vedere că drepturile salariale primite de un parlamentar sunt deja nesimțite și având în vedere că lucrați de fapt pentru străini, dar vă plătesc proștii din România, nu interesează pe nimeni ce faceți voi acolo.
Un cititor
27.09.2022 17:25
Da ati votat sa creasca salarile bugetarilor. Oare cat va mai rabda privati care produc banii din care sunt platiti bugetarii? Nu aveau salarile suficente tot activul de partid pe care i-ati plantat in administratie sa taie frunze la caini? Si asa crezi tu ca iei mai mult de 10 la suta in Sibiu ? Poate tactica asta merge la fomistii din sud sau din Moldova dar in Ardeal nu sunt suficenti prosti sa va voteze.
Vivi Dragan
27.09.2022 18:58
Bravooooo , si ai infrant . Ce mizerii sunteti fara nici o deosebire .
si noi
27.09.2022 22:20
Doi vorbesc la telefon,toti grasuti si falcosi,cine va mai crede?.Italia si-a redus numarul de parlamentari, la noi pe cand??????.
ION
28.09.2022 01:54
Bine a-ti facut ! domnule Trif ca a-ti votat impotriva majorarii salariilor parlamentarilor ca doar pentru asta reprezentati sibienii in Parlament ca sa le mariti salariile si pensiile. Acum ca v-am spus cum s-ar putea mari salariile , va spun cum a-ti putea mari pensiile. Nu trebuie sa luati de la INVATAMANT, SANATATE, TRANSPORTURI etc,,ci este suficient ca sa mariti impozitul pe venituri al oricarei persoane CU UN VENIT ANUAL MAI MARE DE 100.000 euro...ca sunt o gramada in Romania din astia. Si atunci coeficientul cu care mariti impozitul sa fie distribuit in mod egal persoanelor care au pensia cea mai mica.
stanuta alboiu
28.09.2022 10:17
Asta pentru ca a-ti avut ghinionul ca a reactionat opinia publica,altfel mana in mana cu ceilalti stiam cu toti rezultatul votului.
cetatean
28.09.2022 12:03
Act de trădare Națională! Avram Iancu, scos din centrul municipiului Turda. PSD și PNL, slugile UDMR

Statuia lui Avram Iancu a fost eliminată din centrul municipiului Turda, ceea ce este un act de trădare Națională. PSD și PNL au devenit slugile UDMR și sunt părtașe la epurarea culturală care are loc în Transilvania prin înlăturarea monumentelor eroilor români din centrele orașelor.

Societatea Culturală ”Avram Iancu” a cerut fără succes revizuirea proiectului de reamplasare a statuii Crăișorului Munților din Turda. S-a înaintat o plângere prealabilă către Consiliul local Turda prin care s-a cerut anularea hotărârilor de relocare a statuii lui Avram Iancu. Din păcate statuia a fost demontată astăzi la ordinele consiliului local condus de PSD, PNL și UDMR.
Alte stiri
28.09.2022 16:19
Ce bravura mare...Asemenea stari ar trebui sa fie o stare de normalitate, nu exceptii !!!
ion
02.10.2022 19:04
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

Comunicat de presa

Transportul Public Sibiu

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA