Tribuna
AFF
Bărbat dispărut de o aproape o lună din Avrig, găsit mort într-o zonă greu accesibilă din Mârșa
Bărbat dispărut de o aproape o lună din Avrig, găsit mort într-o zonă greu accesibilă din Mârșa

Un bărbat de 64 de ani, din Avrig, dat dispărut de familie în urmă cu aproape o lună, a fost găsit, vineri, decedat, într-o zonă greu accesibilă din afara unei localități învecinate celei de domiciliu. Poliția face anchetă pentru moarte suspectă, cadavrul având urme de violență.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig, polițiștii din cadrul Grupei Canine a Serviciului Ordine Publică, precum și voluntari au făcut, vineri, căutări extinse în zona adiacentă orașului Avrig pentru depistarea lui Vasile Ursan.

Acesta ar fi plecat de acasă în data de 16 ianuarie, iar familia l-a dat dispărut în data de 28 ianuarie.

În momentul plecării, bărbatul se pare că purta o geacă de culoare neagră, pantaloni de pijamale, papuci din cauciuc, fără șosete și o căciulă din piele de culoare neagră.

Cu sprijinul membrilor Asociației Rescue 4x4, a fost găsit, vineri, cadavrul bărbatului, într-o zonă greu accesibilă din afara localității Mârșa, lângă Avrig.

„Din primele cercetări efectuate nu au rezultat indicii care să susțină ipoteza că decesul bărbatului ar fi survenit în urma săvârșirii unei fapte cu violență. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu. (L. B.)

 

comentarii
2 comentarii

Familiei i-au trebuit 12 zile sa-si dea seama ca lipseste?! POate ca de acolo ar trebui inceputa ancheta...
miorita
04.02.2023 06:31
avea sau nu avea urme de violenta? ca din articol sant valabile ambele variante!
marius
06.02.2023 13:45
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA