Tribuna
PNL
Auto Schunn celebrează 30 de ani de activitate în domeniul auto
Auto Schunn celebrează 30 de ani de activitate în domeniul auto

Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate și excelență pe piața auto, compania Auto Schunn a inaugurat la Sibiu showroomul modernizat al brandului. Evenimentul a avut loc joi, 23 martie, începând cu ora 18, la sediul situat pe Șoseaua Sibiului, nr.71, din Șelimbăr. Surpriza serii a fost binecunoscutul realizator TV Dan Negru, care i-a invitat pe scenă, pentru a tăia panglica acestei sărbători, pe Jürgen Schunn (președintele Auto Schunn), Elena Kovacs (director general), Ciprian Georgescu (reprezentant Mercedes-Benz), Eduard Jiros (reprezentant Iveco) și mulți alții.

„A fost nevoie de o scânteie pentru a pune în practică o dorință de mult apărută. Toate eforturile noastre au dus la dezvoltarea afacerii, loialitatea clienților care ne-au însoțit cu încredere pe întreg traseul nostru spre profesionalism și excelență. Vă invităm să scriem episoade frumoase în următoarele decenii”, ne-a mărturisit Jürgen Schunn.

Cei 30 de ani de activitate din România sunt încununați de bucuria muncii împlinite alături de echipă, clienții și partenerii de business, precum Mercedes-Benz Service, Mercedes-Benz Truck & Bus Service, Iveco, etc. 

Eduard Jiros, Iveco: „Mă bucur și mulțumesc în numele Iveco România. Nu este doar un eveniment, este o sărbătoare pentru Auto Schunn. Pentru noi este un moment în care punem pe hartă un punct strategic. Încercăm să păstrăm standardul de calitate pe care Iveco îl oferă clienților noștri”.

Călătoria a început încă din anul 1993 în România, când a fost inaugurat primul sediu Auto Schunn la Arad. Aici s-au pus bazele a ceea ce avea să devină exemplul calității  și profesionalismului îndelungat. Compania Auto Schunn a decis să-și pună amprenta în diverse zone ale țării, astfel următoarea destinație fiind Deva, unde a luat naștere al doilea sediu Auto Schunn.  Sibiul a oferit oportunitatea de a inaugura un nou sediu Schunn Service în 2005.

Continuând drumul către succes ajungem în Suceava, unde în 2008 a fost inaugurat al treilea sediu Auto Schunn. Din dorința de dezvoltare continuă revenim în unicul Sibiu, unic pentru că face parte din meleagurile natale ale companiei. În 2019 se înființa al patrulea sediu, destinația finală a acestei călătorii aflându-se pe meleagurile Banatului, în Timișoara, unde s-a inaugurat al 5-lea sediu al firmei.

 

Maria-Antonia OANA

Foto: Răzvan NEGRU

 comentarii
1 comentarii

Masini faine,dar sefi excesiv de grasi.Le recomand sa descopere MERSUL PE JOS, macar 2 KM pe zi.
Observator
25.03.2023 19:18
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica