Tribuna
ACTUALIZARE: Fată de 14 ani, răpită de acasă, din Tălmaciu, de patru bărbați mascați. Bărbații au fost prinși, dar despre fată, nicio veste
Laura BUCIU
2370 vizualizari
ACTUALIZARE: Fată de 14 ani, răpită de acasă, din Tălmaciu, de patru bărbați mascați. Bărbații au fost prinși, dar despre fată, nicio veste
Fata rapita

O fată de 14 ani a fost răpită luni dimineața de la domiciliul său din Tălmaciu, de patru bărbați care au intervenit mascați și au băgat-o pe fată într-o mașină cu care au dispărut într-o direcție necunoscută. A fost declanșat mecanismul „Alertă răpire minor”.

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția Luminiței Carolea, în vârstă de 14 ani, la ora 3.55, luni diminața.

„Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută”, transmite Poliția Sibiu.

A fost declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză. Se fac ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări pentru depistarea fetei.

Luminița Carolea are 162 cm înălțime, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis.

La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vișinie.

Persoanele ce pot furniza informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

Bărbații bănuiți de răpire au fost prinși. Minora, în continuare de negăsit

 

Cei patru bărbați bănuiți că au răpit fata în vârstă de 14 ani, din Tălmaciu, au fost prinși după aproape 12 ore de la comiterea faptei, și duși la audieri, însă, copila este în continuare de negăsit.

Potrivit reprezentanților Poliției Sibiu, cei patru bărbați se află în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu.

Aceștia au vârste cuprinse între 20 și 40 de ani și sunt audiați cu privire la aspectele de interes în depistarea Luminiței Carolea. Ei sunt domiciliați în orașul Avrig, respectiv localitatea Mârșa.

Polițiștii sibieni continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în cadrul unui dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, respectiv lovire sau alte violențe.

 

Suspectul
Suspectulcomentarii
3 comentarii

In comunitățile lor,astfel de evenimente sunt frecvente și normale!Se știe precis ora,cu cine,unde,când și este cunoscută perfect regia desfășurării "evenimentului"!De ce se fac?Simplu,pentru impresie și pentru a îmbrăca într-o variantă legală și justificată.Prea puțini mai cred!
09.01.2023 14:27
Greu de inteles ati prins hotii dar nu stiti unde-i fata Talmciu nu-i Caracal.
09.01.2023 14:46
Romeo si Julieta au fost mici copii pe langa aceasta melodrama,dar nu avem un Shakespeare contemporan.
Teo
09.01.2023 15:24
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA