Tribuna
Expoziția "Stories of Hope" la Centrul Cultural "Ion Besoiu"
Expoziția

Muzeul Naţional Brujenthal anunţă organizarea expoziției "Stories of Hope", în foaierul Centrului Cultural "Ion Besoiu". Expoziţia poate fi vizitată începând cu 21 septembrie, de la ora 16 şi este organizată de Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu prin Compartimentul pentru Analiză și Combatere a Criminalității, Teen Challenge România, Muzeul Național Brukenthal - SCAF - Festivalul Internațional de Artă Contemporană. Coordonatori: Alexandra Runcan și Alexandru Constantin Chituță 

"Stories of hope” constituie un proiect foto-documentar privind evoluția unor persoane care s-au confruntat cu dependența de droguri, reușind să o depășească cu ajutorul programelor de reabilitare implementate de Teen Challenge. Conceptul expoziției are la bază fotografii și mărturii ce descriu parcursul a zece foști consumatori de droguri: pornind de la motivația incipientă a consumului, aspectele traumatice și consecințele dependenței până la parcursul spre o viață liberă și reintegrarea într-un mediu social și familial sănătos.

Expoziția vine în deschiderea celei de-a treia ediții a Conferinței internaționale în domeniul consumului și traficului de droguri „DA vieții fără droguri” tema actuală fiind: „Teatrul iluziilor”. 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA