Tribuna
AFF
Editura CronoLogia Sibiu a prezentat momente literare şi muzicale la evenimentul din Piaţa Mică, organizat de Asociaţia "Vis împlinit"
Editura CronoLogia Sibiu a prezentat momente literare şi muzicale la evenimentul din  Piaţa Mică, organizat de Asociaţia

Sâmbătă, 16 septembrie 2023, a avut loc, în cadrul evenimentului "Cărţi, Muzică, Artă şi Vin", organizat de Asociaţia "Vis împlinit" din Sibiu, sub coordonarea doamnei Corina Rudolf, prezentarea colecţiei "CronoLogia Junior" - Carte de debut a editurii CronoLogia Sibiu. Au fost prezentaţi tineri autori, care au debutat la această editură:
- Cristian Andrei Băilă, Umbre fade;
- Larisa Gal, Aş putea îmblânzi iernile;
- Mara Andreea Deac, Inocenţă de iubire;
- Daria Săvoiu, Dariahorses&book;
- Izabela Vasile, Şoaptele Tăcerii.
De asemenea, din colecţiile editurii au fost prezentaţi autori care au debutat la CronoLogia sau care au colaborat cu editura (din 2012, de la înfiinţare). Astfel, au onorat cu prezenţa şi au vorbit despre cărţile lor sau au recitat poezii din volumele publicate:
- Lőrinczi Francisc-Mihai, Amiezi cu mocăniţă şi cu libelule;
- Ioan Gligor Stopiţa, Suflet şi infinit;
- Anamaria Bedreagă, Scenarii mitice în proza lui 
I. Slavici, Substratul mitic în romanele lui Liviu Rebreanu, Mitocritica. O altă perspectivă asupra textului narativ, Fantasticul în proza lui Mihai Eminescu şi Mircea Eliade;

- Monica Grosu, Ioan Popa şi arta conversaţiei;
- Nicolae Crepcia, Pasărea nopţii. Haiku, Cărări în cer.
- Maria-Daniela Pănăzan, Daniel Motz, Albume documentare dedicate marilor campioane Daniela Silivaş, Ecaterina Szabo şi Aurelia Dobre.
Invitaţii editurii au fost alţi tineri talentaţi, care au încântat publicul select prezent în Piaţa Mică din Sibiu: Cristiana-Sofia Damian, care a interpretat două melodii în engleză şi franceză, şi Maia Loloiu, care a recitat poezii din creaţia proprie. Ni s-a alăturat poetul Dumitru Cristănuş, care a încheiat un moment magic.
Un "Vis împlinit", aşa se poate sintetiza, în doar două cuvinte, prezentarea momentelor literare şi muzicale realizate de către autori, invitaţi şi colaboratori ai editurii CronoLogia din Sibiu.

Prof. Maria-Daniela Pănăzan, Director editura CronoLogia Sibiu


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA