Tribuna
Biblioteca ASTRA Sibiu intră pe TikTok
Biblioteca ASTRA Sibiu intră pe TikTok

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu şi va lansa "apariţia" pe platforma TikTok printr-un eveniment care va avea loc miercuri, 1 martie 2023, de la ora 13, în spațiul "American Corner Sibiu" (etajul 5). Dezbaterea care prilejuiește lansarea contului TikTok Astra Sibiu va aduce în atenția publică subiecte precum: provocările mediului online pentru copii și adolescenți, siguranța cibernetică, educație digitală, combaterea dezinformării, importanța publicării unui conținut digital creativ de bună calitate, crearea și menținerea unui public fidel. 

Alături de bibliotecarii astriști și tinerii din echipa de voluntari, se vor afla specialiști din sfera comunicării digitale, a educației, profesioniști din zona mass-media, dar și creatori de conținut digital: Daniela Chrzanovski, organizator evenimente securitate cibernetică, Cristina Bălău, jurnalist, Oana Vasiu, psiholog, Ștefana Peev, vlogger și antreprenor.
„Vrem să fim mai aproape de Generația Z! De aceea am decis să îi însoțim pe tineri și pe platforma de TikTok pe care aceștia o accesează frecvent. Cunoaștem, desigur, și nu putem ignora faptul că tinerele generații sunt intens conectate la mediul digital și rețelele de socializare. Pe lângă conținut de divertisment și relaxare, aceste platforme pot oferi și informație utilă, adesea din sfera cultural-educațională. Iar noi, cei de la Biblioteca ASTRA, instituție culturală care promovează și susține educația formală și non-formală, încercăm să facilităm, și pe acest canal, interacțiunea tinerilor cu resursele, activitățile și spațiile bibliotecii.”, a spus dl. Răzvan C. Pop, managerul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.
Contul de TikTok al Bibliotecii ASTRA - @tiktokastra11 - este implementat și dezvoltat prin contribuția tinerilor din echipa de voluntari ai bibliotecii publice sibiene. BJ ASTRA mulţumeşte tuturor voluntarilor care se implică și oferă susținere proiectelor și activităților sale.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica