FITS 2024
Tribuna
Sibiu Fringe Festival la ediţia a 19-a
Dumitru CHISELIŢĂ
249 vizualizari
Sibiu Fringe Festival la ediţia a 19-a

Între 21 şi 30 iunie, la Sibiu, Cisnădie şi Răşinari se va desfăşura cea de-a 19-a ediţie a Sibiu Fringe Festival. Tema propusă în acest an este "tinerețe" / "youthfulness", transmit organizatorii 
Ediția din acest an va aduce în fața iubitorilor de teatru spectacole de comedia dell arte, spectacole muzicale, comedii, performance-uri, ateliere de teatru pentru copii, momente de iluzionism și spectacole pentru cei mici. 
Evenimentele acestei ediții vor avea loc în spații neconvenționale din Mărginimea Sibiului, în Șura din Rășinari, în fața Centrului de Tineret din Rășinari, în Sibiu la Imperium Live sau în Cisnădie la Casa de Cultură.

"Sunt 19 ani de când cu încăpățânare și ambiție, dar și cu foarte multă pasiune și iubire de teatru și de oameni ne bucurăm de această magie numită Sibiu Fringe Festival. În acest an sărbătorim tinerețea din sufletele noastre și fericirea de a trăi într-un spațiu absolut senzațional. Sibiul și mărginimea acestuia au devenit un tărâm de poveste unde an de an dăm naștere unor noi și fermecătoare întâlniri. Sibiu Fringe Festival  este mereu tânăr și vă veți convinge venind la spectacolele propuse în acest an.”  a spus Cătălin Grigoraș Președinte al festivalului. 

Pentru mai multe detalii, despre program și bilete online se poate accesa site-ul  festivalului: www.sbfringe.ro sau pagina de facebook a festivalului Sibiu Fringe Festival. Rezervările se fac la telefon 0745 261 751. 
Evenimentul este cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu și Primăria Rășinari și susținut de Casa de Cultură Cisnădie și DJST Sibiu prin Centrele de Tineret din Sibiu și Rășinari.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica