Tribuna
Preşcolarii şi elevii de la Liceul Tehnologic Mârşa au donat fructe şi legume seniorilor cazaţi la căminul din Marpod
Dan FRÂNCU
863 vizualizari
Preşcolarii şi elevii de la Liceul Tehnologic Mârşa au donat fructe şi legume seniorilor cazaţi la căminul din Marpod

 

Câteva sute de kilograme de fructe şi legume, donate de elevi şi cadre didactice de la Liceul Tehnologic Mârşa, au ajuns, vinerea trecută, la rezidenţii Centrului pentru persoane vârstnice „Cornelia şi Bobu”din Marpod, dar şi la câteva familii nevoiaşe din cadrul comunităţii locale.

Donaţiile au fost strânse în urma desfăşurării activităţilor prevăzute în cadrul programului SNAC, campania  socială ,,Săptămâna legumelor și a fructelor donate”.

„La activităţi au participat foarte mulţi voluntari, copii de la toate formele de învăţământ – preşcolar, primar, gimnazial şi profesional, iar acest fapt a fost cu adevărat impresionant şi mult peste aşteptările noastre, ţinând cont de situaţia destul de delicată prin care trecem cu toţii. Sunt sigură că donaţia noastră a adus bucurie seniorilor găzduiţi la căminul din Marpod şi membrilor familiilor aflate într-o situaţie dificilă. Mulțumim părinților, cadrelor didactice și tuturor voluntarilor care au sprijinit această acțiune”, ne-a informat unul dintre cadrele didactice coordonatoare ale activităţii de vinerea trecută.

Nu a fost prima activitate de acest fel organizată de instituţia de învăţământ din Mârşa, anual aici desfăşurându-se o adevărată serie de activităţi similare. De altfel, parteneriatul cu aşezământul de ocrotire socială din Marpod are o vechime considerabilă, copiii mârşeni fiind deja vizitatori constanţi ai seniorilor, pentru care au desfăşurat mai multe campanii umanitare, donaţii, concerte de colinde etc.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA