FITS 2024
Tribuna
Pe strada Ion Creangă din Tălmaciu se extind reţelele publice de apă şi canalizare
Dan FRÂNCU
874 vizualizari
Pe strada Ion Creangă din Tălmaciu se extind reţelele publice de apă şi canalizare

Nu peste foarte mult timp, încă 20 de imobile situate pe strada Ion Creangă din Tălmaciu vor fi branşate la reţelele publice de alimentare cu apă potabilă şi canalizare a apelor menajere. Prin adoptarea Hotărârii nr. 24/2022, Consiliul Local al oraşului Tălmaciu a aprobat documentaţia tehnică, principalii indicatori tehnico - eonomici și demararea procedurilor de achiziție publică pentru obiectivul de investiții ”Proiectare extindere reţele de utilităţi strada Ion Creangă  (apă și canalizare)”.
Din documentaţia aprobată de legislativul local reiese că reţelele de utilităţi (apă şi canalizare menajeră) existente pe strada Ion Creangă din Tălmaciu vor fi extinse,  pentru ca încă aproximativ 20 de imobile să poată fi branşate la acestea. Lungimea conductelor noi, ce se vor adăuga reţelelor existente, este de 460 metri (canalizare), respectiv 450 metri (alimentare cu apă), iar prin această lucrare vor fi realizate şi 11 cămine de vizitare, 20 de branșamente de apă,şi 4 hidranți de incendiu supraterani DN 80 mm. 
Conform indicatorilor economici aprobaţi, valoarea totalăî a obiectivului de investiții ”Proiectare extindere reţele de utilități strada Ion Creangă (apă și canalizare)” este de 1.119.189.11 lei (inclusiv TVA), din care C+M reprezintă 975.025,50 lei.
Prin aceeaşi hotărâre s-a aprobat şi demararea procedurilor de achiziţie pentru acest obiectiv de investiţii.
Durata de execuţie a obiectivului, conform graficului aprobat, a fost stabilită la patru luni.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica