Tribuna
Apa Canal
Nouă proiecte de hotărâre pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local al oraşului Avrig
Dan FRÂNCU
401 vizualizari
Nouă proiecte de hotărâre pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a  Consiliului Local al oraşului Avrig

 

Şedinţa ordinară din această lună a Consiliului Local al oraşului Avrig se va desfăşura marţi, 27 septembrie, începând cu ora 14, în sala de şedinţe a Primăriei Avrig.

La această întâlnire, pe agenda de lucru a aleşilor locali avrigeni se vor afla nouă proiecte de hotărâre, precum şi punctul  "Diver­se".

Printre iniţiativele legisla­tive locale, cele mai inte­resante şi importante sunt cele referitoare la rectifi­carea bugetului local de venituri şi cheltuieli pen­tru anul 2022, modi­ficarea HCL nr. 92/2020 privind aprobarea proiec­tului "Îmbunătăţirea calităţii vieţii în localitatea Mârşa" şi a cheltuielilor legate de pro­iect, aprobarea devizului general şi a indicatorilor tehnico - economici actua­lizaţi pentru obiectivul de investiţii "Amenajare alei în localitatea Mârşa"; ca ur­mare a Încheierii contractu­lui de lucrări şi în vederea încheierii contractului de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii An­ghel Saligny, oportunitatea achi­ziţionării de către oraşul Avrig a terenului înscris în 108115 Avrig, în vederea extinderii Cimitirului Oră­şenesc Avrig etc.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA