Tribuna
Cum poți paria pe internet
Cum poți paria pe internet

Există o mulțime de motive pentru care ți-ai putea dori să treci de la pariurile plasate într-o agenție fizică la cele pe care le plasezi într-o casa de pariuri online. Dar de departe cel mai important motiv este confortul de care beneficiezi.

Tindem țoață viața către mai mult confort, iar aceasta este o cerință pe care o avem chiar și pentru pariurile sportive. Drept urmare, nu putini sunt pariorii care au emigrat în mediul online pentru a-și testa norocul ori de cate ori simt nevoia asta.

Iar dacă și tu faci parte din categoria celor care se întreabă cum poți paria pe internet, atunci ai ajuns la locul potrivit. Iți spunem în rândurile imediat următoare cum poți face asta:

 

Alege o casă de pariuri

Pentru a putea paria pe internet, va trebui să folosești o platformă de pariuri online. Opțiunile sunt o mulțime. Drept urmare, s-ar putea să-ți fie puțin dificil să te decizi asupra unei alegeri anume.

Este util să iți stabilești o listă cu așteptări pe care le ai de la casa de pariuri la care vrei să joci pe internet. Poate că vrei o aplicație cu un design modern, rapidă și cu o secțiune de streaming live. Ori poate că iți propui să beneficiezi deseori de bonusuri atractive.

Indiferent care sunt așteptările pe care le ai de la casa de pariuri la care vrei să joci pe internet, cu siguranță vei avea de unde alege și într-un final vei reuși să faci o alegere potrivită.

Totuși, un prim sfat pe care ţi-l putem oferi este să nu alegi prima casă de pariuri care iți apare în cale. Caută pe internet referințe, recenzii și păreri, întocmai pentru a nu rișca nimic. În acest mod, vei începe cu dreptul.

 

Creează-ți contul

Odată ce te-ai decis asupra casei de pariuri la care vrei să pariezi pe internet, următorul pas este crearea contului.

Nu poți paria pe internet atât timp cât nu ai cont la o casa de pariuri, așa că trebuie să accesezi pagina de înregistrare și să completezi toate datele cerute.

În general, se cer informații de bază, așa cum sunt numele, prenumele, adresa de email, numărul de telefon și totodată vă trebui să alegi și o parola pe care o vei folosi mai apoi să te autentifici. Cam acestea sunt datele cerute pentru a-ți crea un cont UniBet, de exemplu.

 

Verificarea contului creat

Dar nu e suficient să iți creezi contul pe platforma de pariuri aleasă, ci va trebui apoi să urmezi o altă procedură importantă: verificarea contului.

Un cont la o casă de pariuri online nu se creează la fel de simplu precum un cont pe o rețea de socializare, de exemplu. Pariurile sportive reprezintă o treabă serioasa, deoarece vei depune bani şi totodată ai șansă de a câștiga sume foarte mari de bani.

În primul rând, trebuie să fii major pentru a juca la pariuri online, așa că aceasta este una dintre misiunile procedurii de verificare a contului: confirmarea vârstei. Rolul procedurii de verificare este cea de identificare a persoanei din spatele contului.

Prin urmare, vă trebui să trimiți copii după anumite documente, așa cum sunt buletinul, pașaportul sau chiar permisul de conducere. De asemenea, uneori poate fi nevoie să trimiți o copie după o factură de la utilități și chiar a cardului bancar folosit pentru efectuarea depunerilor și retragerilor.

Procedura de verificare a contului poate dura până la 48 de ore, așa că vă trebui să dai dovada de înțelegere și răbdare.

 

Efectuarea unei depuneri

Odată creat contul și validat de către echipa casei de pariuri la care ai ales să te înregistrezi, vei avea nevoie de bani pentru a-i putea folosi pentru plasarea pariurilor sportive. Sigur, uneori ești recompensat cu un bonus pe care îl poți folosi pentru primele pariuri, însă la un moment dat tot vă trebui să faci o depunere.

În general, casele de pariuri sunt foarte generoase în ceea ce privește disponibilitatea mai multor metode de depunere și retragere, așa că sigur vei găsi o opțiune accesibilă pentru tine.

Fie că vei folosi cardul bancar sau un alt serviciu pentru a efectua prima depunere, cel mai probabil nu vei întâmpină probleme, ci totul vă decurge ca la carte.

Odată parcurși toți acești paşi, nu mai rămâne decât să ai parte de cât mai multa inspirație. De asemenea, te poți folosi de numeroasele ponturi existente în mediul online, cât mai ales de platformele care iți oferă statistici foarte utile pentru evenimentele pe care urmează să pariezi. În acest fel, șansele unui pariu câștigător cresc în mod considerabil.

Acesta a fost, așadar, ghidul nostru despre cum poți paria pe internet. Folosește-te și tu de informațiile și sfaturile prezentate mai sus, iar în acest fel vei reuși și tu să obții un cont de pariuri online pentru a putea paria pe internet așa cum ți-ai propus.

comentarii
1 comentarii

bine ati ajuns tribuna!
26.09.2022 15:47
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Transportul Public Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Tursib S.A
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA