Tribuna
Bani de la bugetul local pentru susținerea asociațiilor „Fotbal Club Avrig” și „Purtata Avrigului”
Dan FRÂNCU
1088 vizualizari
Bani de la bugetul local pentru susținerea asociațiilor „Fotbal Club Avrig” și „Purtata Avrigului”

Activitățile ACS „Fotbal Club Avrig” și ale Asociației Culturale „Purtata Avrigului”, structuri organizatorice în care Orașul Avrig este membru fondator și asociat, respectiv membru asociat, vor fi susținute financiar și în acest an, de la bugetul local al orașului Avrig. Recent, Consiliul Local Avrig a adoptat o hotărâre prin care a aprobat alocarea unor sume consistente, din bugetul local pentru anul 2024, pentru susținerea celor două structuri.

Conform hotărârii legislativului local avrigean, finanțarea acordată în acest an ACS „Fotbal Club Avrig” pentru susținerea unor activități sportive, este de 115.000 lei, în schimbul acestei sume structura sportivă având obligația de a asigura dezvoltarea mișcării sportive de performanță la nivelul UAT Avrig și de a promova imaginea orașului în toate activitățile pe care le desfășoară.

Pe de altă parte, Asociația Culturală „Purtata Avrigului” va primi anul acesta o finanțare de la bugetul local al orașului Avrig în valoare de 75.000 lei și va avea obligația de a conserva valorile materiale și spirituale, a portului și dansului de Avrig, și de a promova imaginea orașului Avrig în activitățile desfășurate.

Finanțările vor fi alocate din capitolul 67.02. – „Cultură, recreere, religie” al bugetului local al orașului Avrig.

Primarul Adrian Dumitru David a fost împuternicit să semneze, în numele și pe seama Consiliului Local Avrig, contractele de finanțare pentru cele două asociații.

  


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica