Tribuna
Avrigenii petrec împreună Ziua Naţională a României
Avrigenii petrec împreună Ziua Naţională a României

“Pe 1 Decembrie, îmbracă-te în cele mai frumoase straie populare și vino alături de noi la parada costumului popular! Pune-ți pe tine cea mai frumoasă ie, cel mai fain cheptar și cea mai mândră pălărie și vino să te admire tot Avrigul.

Anul acesta, se ȋmplinesc 104 ani de când Marea Adunare Naţionala a votat “Declaraţia de Unire cu Ţara”. Acum, e momentul să arătam că patriotismul şi dorinţa de unitate sunt sentimente trainice, definitorii și pentru avrigeni și pentru întreg neamul românesc”, se menţionează în invitaţia lansată tuturor locuitorilor de Primăria oraşului Avrig. Manifestările dedicate Zilei Naţionale a României vor debuta la ora 12, cu slujba religioasă festivă. Apoi, grupuri corale ale elevilor de la instituţiile de învăţământ locale vor susţine un scurt program artistic (cântece patriotice), momentul fiind urmat de ceremonialul depunerii de flori şi coroane de flori, la Monumentul Eroilor Avrigeni, ridicat în curtea Bisericii “Adormirea Maicii Domnului” Avrig (Catedrala). Începând cu ora 12,50, pe traseul Biserica “Adormirea Maicii Domnului” – Piaţa “Gheorghe Lazăr” se va desfăşura parada de Ziua Naţională.

“Pe 1 Decembrie, haideți să spunem împreună “La mulți ani, România”, “La mulți ani, dragi români!” Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Avrig, în colaborare cu Liceul Teoretic Gheorghe Lazăr, Școala Gimnazială Avrig, Liceul Tehnologic Mârșa, Protopopiatul Avrig și Șezătoarea Avrig”, se mai arată în comunicarea Primăriei oraşului Avrig.

D.F..

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA