Tribuna
PNL
6 lucuri pe care ar trebui să le faci înainte de a vinde o casă
6 lucuri pe care ar trebui să le faci înainte de a vinde o casă

Vânzarea unei case poate fi un eveniment stresant pentru că iți dorești să găsești cât mai repede un cumpărător și să obții prețul cerut, iar piața imobiliară este suprasolicitată. Din fericire, sunt câteva lucruri pe care le poți face înainte pentru a crește prețul de vânzare al casei.

 

Zugrăveste interiorul și exteriorul

Dacă nu ai zugrăvit recent, înainte de a-ți vinde casa, pentru a obține prețul dorit, ai putea să te mobilizezi pentru a aplica un strat proaspăt de vopsea sau de var. O casă în care a locuit 10 ani o familie cu copii, chiar are nevoie de acest upgrade pentru a fi la fel de atractivă ca alte prorpietăți de pe piață și a se vinde mai repede. De asemenea, este de dorit sa se renunțe la detaliile extravagante precum un perete accent într-o culoare vibrantă.

 

Ocupă-te de ferestre

Dacă ai locuit mai mulți ani în acea casă, sigur ai ajuns să treci cu vederea peste aspectul ferestrelor care, fie nu mai funcționează corespunzător, fie sunt foarte murdare. Desigur, dacă ai montat de curând ferestre lemn stratificat, nu ar trebui să fie probleme de funcționalitate și va fi necesar doar să le ștergi. Însă, dacă ferestrele sunt foarte vechi, pentru a obține un preț cât mai bun, ar trebui sa îți rezervi timp să le repari și, desigur, să le speli foarte bine.

 

Fă curățenie generală

Nu uita că prima impresie este foarte importantă, asa că, dacă vrei să vinzi o casă la prețul dorit și cât mai repede, nu ar trebui sa omiți curățenia generală. Propune-ți să faci acest lucru cât mai detaliat și cu simț de răspundere și nu scăpa din vedere niciun colțisor. Înaitne de vizionare, totul trebuie să străluceasca de curățenie.

Nu uita să ștergi de praf corpurile de iluminat, să cureți de grăsime aragazul, hota și cuptorul, să ștergi frigiderul și să faci curațenie exemplară în baie. Elimină dezordinea din toate camerele și dacă ai animale de companie, nu uita să cureți de păr canapeaua și fotoliile și să cureți litiera.

 

Ingrijește-te de spațiul verde din fața casei

Dacă ai o casă cu grădina pentru a crea o impresie favorabilă, va trebui să te ocupi puțin de aceasta, fără a investi foarte mult. Ai grijă de gazon pentru a arăta cât mai verde și mai luxuriant, adaugă câteva flori colorate în jardiniere, completează aleile cu pietricele și ai grijă ca totul să fie cât mai curat.

 

Elimină dăunatorii

O etapă pe care mulți vânzători o trec cu vederea este eliminarea dăunătorilor. Dacă în casa ta există semne ale prezenței acestora, contactează din timp o firmă de deratizare autorizată pentru a se ocupa de eliminarea lor. De asemenea, ai grijă să cureți si să elimini cât mai riguros stricăciunile cauzate de dăunători.

 

Fă un upgrade simplu al dulapurilor din bucătărie

Trebuie să știi că dulapurile din bucătărie sunt primele care se observă, așa că un mic upgrade al acestora poate ajuta la crearea unei impresii favorabile. Nu trebuie să investești mult, ci doar să cauți o soluție ca să le dai o fața mai estetică. Le poți vopsi, poți aplica o folie adezivă și poți schimba mânerele și feroneria.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica