Conducerea Şcolii Gimnaziale Avrig, la specializare în Italia

Acasa >

Articol

 

Imagine intercalată
Imagine intercalată

 

În cele 6 zile ale progra­mului, cadrele didactice de la şcoala din Avrig, alături de participanţi de la alte instituţii de învăţământ din mai multe ţări ale Europei, au participat la un curs în cadrul cărora au des­coperit noi metode şi teh­nici de cercetare, au vizitat un atelier practic la o şcoală gim­nazială din Terracina şi au participat la discuţii despre exemplele de bună practică de la şcolile implicate în acest proiect. Cursul va fi diseminat în Consiliul Profesoral al insti­tuţiei de învăţământ şi se va implementa prin activităţile de cercetare utilizate de cadrele didactice şi elevi.

Din anul 2021, Şcoala Gim­nazială Avrig a fost acreditată Erasmus+ , pe o perioada de 7 ani, iar perioada de desfă­şurare a activităţilor este cu­prinsă între 1 martie 2021 şi 31 decembrie 2027, ceea ce va permite unui număr mare de cadre didactice să par­ticipe la mobilităţi inter­naţionale.

Scopul proiectului este de a forma o perspectivă extinsă asupra strategiilor moderne, inovative de predare, învăţare şi evaluare, prin folosirea tehnologiei şi a metodelor centrate pe nevoile elevilor.

Următoarea mobilitate des­făşurată în cadrul acreditării Erasmus + este programată pentru perioada 15 – 20 au­gust 2022 şi se va desfăşura în Finlanda. Cu acest prilej, patru cadre didactice de la Şcoala Gimnazială Avrig vor participa la cursul "Effective Pedagogies for 21st- Century Learning".

Informaţiile ne-au fost ofe­rite de prof. Olivia Laura Cri­şan, directorul Şcolii Gim­naziale Avrig.

Autor
24 martie 2022 la 21:15

Leave a Reply

Stiri similare:

Vezi mai multe >
acum 1 oră
De ce nu poți adormi la volan, pe autostradă, în zona Săliște
Autostrada Sibiu - Sebeș a fost una care, de-a lungul timpului, le-a dat șoferilor mai multe bătăi de...
Actualitate
1 min de citit
Autor Ovidiu BOICA
acum 13 ore
(FOTO) Trofeul Festivalului ”Lucreția Ciobanu” pleacă la Giurgiu. Visul maestrului Ioan Macrea, împlinit după șase decenii…
Ediția a VIII-a a Festivalului-Concurs al Cântecului Popular Românesc ”Lucreția Ciobanu” a adus pe scena Centrului Cultural ”Ion...
Actualitate
5 min de citit
acum 16 ore
Muzeul în care se minunau academicienii români, s-ar fi mutat americanii, iar chinezii salutau „prietenia dintre popoare”
Între cele peste 1.500 de obiecte care formează colecțiile Muzeului Etnografic Rășinari, am găsit „Cartea de aur” în...
Actualitate
5 min de citit