Articol
Secretul pentru a păstra cât mai mult timp aspectul tânăr se bazează pe o dietă bogată în cât mai multe alimente bogate în antioxidanţi.
Coacăzele negre sunt în vârful clasamentului. Coacăzele conţin o serie de vitamine, minerale, antioxidanţi care protejează creierul şi celelalte organe, stimulând regenerarea celulelor. Consumul de coacăze negre în mod regulat întăreşte pereţii arterelor şi ajută la eliminarea toxinelor din organism. Pentru îmbunătăţirea sistemului imunitar pot fi consumate ca atare sau sub formă de suc proaspăt.
Uleiul de măsline este un aliment ce poate preveni bolile asociate îmbătrânirii. Are capacitatea de protecţie celulară şi măreşte cantităţile de grăsimi bune din stomac. Acizii graşi Omega 3 menţin inima sănătoasă prin scăderea colesterolului. Uleiul de măsline fiind bun pentru ficat şi pentru pietre la vezică, protejează împotriva artritei şi chiar a cancerului.
Somonul sălbatic este una din cele mai sănătoase surse pentru inimă. Îmbunătăţeşte funcţiile cerebrale şi menţine sănătatea ochilor.
Spanacul previne apariţia osteoporozei datorită vitaminei K. Previne cancerul.
Apa ajută de detoxifierea organismului, prelungind viaţa.
Ceaiul verde – se recomandă 3 ceşti de ceai verde pe zi. Previne formarea tumorilor. Nu se va face însă abuz. Încetineşte îmbătrânirea.
Vinul roşu – un pahar de vin pe zi, te menţine în formă. Conţine resveratrol, un antioxidant puternic, cu acţiune anticancerigenă.
Sursa: aimgroup.ro