Tribuna
PNL
În prima lună de funcţionare
Peste 70 de intervenţii pentru SMURD Dumbrăveni
Peste 70 de intervenţii pentru SMURD Dumbrăveni
Pompierii-salvatori ai SMURD Dumbrăveni au înregistrat peste 70 de solicitări în prima lună de funcţionare. Edilul din Dumbrăveni spune că serviciul este extrem de util pentru locuitorii oraşului şi ai comunelor învecinate. Serviciul SMURD Dumbrăveni a reînceput să funcţioneze de la data de 1 august 2008.

Recent inauguratul serviciu SMURD de la Dumbrăveni îşi dovedeşte din plin eficacitatea. La ceva mai bine de o lună de la data începerii efective a funcţionării, pompierii-salvatori din cadrul acestui serviciu au intervenit la peste 70 de cazuri în Dumbrăveni sau localităţile învecinate oraşului. ştigul sau eficienţa serviciului sunt lucruri certe şi dovedite deja, având în vedere faptul că până la data reînceperii funcţionării echipajului de la Dumbrăveni, persoanele care aveau nevoie de îngrijiri medicale sau ajutor medical de urgenţă erau nevoite să aştepte sosirea unui echipaj de prim-ajutor de la Mediaş. “Pot să vă spun că de la data de 1 august, de când a fost inaugurat serviciul SMURD din oraşul nostru, personalul medical a intervenit la peste 70 de cazuri. Este un câştig mare, atât pentru oraş, cât şi pentru locuitorii din localităţile învecinate, care au nevoie de asistenţă medicală. Bineînţeles că ne vom preocupa permanent ca acest serviciu să funcţioneze la parametri optimi, astfel încât să poată acorda primul-ajutor celor care au nevoie în cel mai scurt timp”, ne-a spus primarul din Dumbrăveni, Georgeta Irimie.

Istorie zbuciumată

Povestea echipajului SMURD de la Dumbrăveni este una destul de ciudată. Practic, inaugurarea de la 1 august a fost de fapt o reluare a activităţii serviciului în acest oraş. Anii trecuţi, exact acelaşi serviciu a fost inaugurat cu mare pompă, îns după doar câteva luni, fosta maşină de intervenţii, o autospecială foarte veche, s-a defectat, iar serviciul a încetat practic să mai funcţioneze. În urma unor demersuri efectuate la Ministerul Sănătăţii Publice, şi pe lângă medicul Raed Arafat, la Dumbrăveni a sosit în acest an o ambulanţă Mercedes “ultimul răcnet”, iar în prima zi a lunii august, serviciul a fost practic reinaugurat de însuşi ministrul Sănătăţii Publice, Eugen Nicolăescu, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Publice, medicul Raed Arafat şi de prefectul judeţului, Ilie Mitea.






comentarii
5 comentarii

Pai Dm Primar poate sa laude dar de ce nu se ocupa si de salrizare pt ca avem un salriu de mizerie,si un muncitor care matura pe strazi ia salariu mai mare ca cei de la Smurd Dumbraveni....Nici nu te poti intreztine pe 480 lei
Anonim
17.09.2008 09:38
Puteti venii pana la Dumbraveni sa vedeti la care muncitor ii convine sa mai lucreze pe banii acestia....sa veniti sa luati niste declaratiii....multumesc
Anonim
17.09.2008 09:39
Nu stiu cum i posibil cum primaria Dumbraveni isi bate joc de acesti oameni care isi risca viata zi de zi..si cei de la primaria D-veni nu`i intereseaza domnule ARAFAT acesti oameni merita mai mult..nu un salariu de mizerie 480 de lei ...In Alte localitatii salariile la servicile de urgeta depasesc cu mult salariul de la DUMBRaVENI...Faceti ceva ...!!!!
Anonim
18.09.2008 23:53
rusine primar de ras
marius
26.09.2008 16:40
si eu am facut parte din echipajul smurd d-veni acum 3 ani era acelasi salariu 4500000 (450 ron)RUSINE!rUSINE!
alin savianu
08.12.2008 16:41
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica