Tribuna
PNL
Hallo, reparaţi plasmaa!
Hallo, reparaţi plasmaa!

Îmi plac plasmele acestea "publicitare” care au tot bântuit, aşa, prin oraşul nos­tru, cu diverse ocazii. Sunt simpatice, mai ales seara sau noaptea, pentru că dau un aspect mai colorat mediului urban înconjurător. Una dintre ele se află pe clădirea Teatrului Naţional (fost „de stat” ) „Radu Stanca” (fost actor la Teatrul „de Stat”), faţă în faţă cu trecerea de pietoni. În general aici, pe lângă reclame, cei interesaţi pot vedea „promo”-uri la spec­tacolele care se joacă pe scenă. Acu, cu ditamai FITS-ul, cred că a tras plasma aia la ore suplimentare de i-a ieşit pe nas, drept pentru care fanii teatrului şi eventualii trecători pe trecerea de pietoni pot admira o superbă dungă transversală şi ceva purici.
Păcat, fanii teatrului sunt total dezamăgiţi că nu mai pot vedea full HD feţele acelea ale personajelor din spectacole (aveau un efect puternic asu­pra copiilor răi, o plimbare pe acolo şi se cuminţeau instant), iar sigla aceea barocă a festivalului este complet ilizibilă.
Acu’ poate or suna băieţii la omul acela care schimbă lămpi la televizoare şi vor repara treaba aceea. Nu de alta, dar e plin de turişti străini la Sibiu şi e greu să îi convingi că „blank-urile” acelea sunt un nou mod de exprimare a trăirii artistice... Aşa că, domnilor, hallo, reparaţi plasmaa! Nu de alta, dar ne plac culorile pe care le revarsă noaptea pe trecerea de pietoni, de zici că eşti într-un clip din anii ‘80. 




comentarii
1 comentarii

Aia nu e "plasma", e ecran LCD (cauta pe "goagle" sa vezi ce e aia, si daca tot cauti, uita-te si ce inseamna "HD"), si-apoi mai vorbim. Sau nu.
Anathema
30.06.2011 09:45
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica