Tribuna
PNL
Concurs de fotografie la Hotel of Ice - Bâlea Lac
Dan FRÂNCU
1736 vizualizari
Concurs de fotografie la Hotel of Ice - Bâlea Lac

Succesul înregistrat la prima ediţie, desfăşurată anul trecut, i-a convins pe organizatori să înceapă pregătirile pentru cea de-a doua ediţie a Concursului foto “Hotelul de Gheaţă”, cu fotograful american Scott Eastman.
De această dată însă, organiza­torii s-au gândit să împartă con­cur­sul în două sesiuni, una de­dicată exclusiv pasionaţilor de fotografie din România şi una la care pot participa şi cetăţeni străini.
Într-un comunicat de presă trans­mis de organizatori se men­ţionează că la concurs pot par­ticipa atât fotografi profesionişti cât şi aspiranţi la acest statut.
“Candidaţii români se pot în­scrie, gratuit, până la data de 1 februarie, în vreme ce participanţii de peste hotare o pot face până pe 17 februarie. Dintre fotografii care vor completa formularul de înscriere, Scott Eastman va alege cinci.
Concursul dedicat fotografilor români va consta în şedinţe foto, organizate pe parcursul a două zile, 9 - 11 februarie 2014, la Hote­lul de Gheaţă de la Bâlea Lac. Premiul I va fi răsplătit cu 1.000 de lei, premiul al doilea - cu 500 de lei, iar ultimul loc pe podium - cu 250 de lei. Cea mai bună foto­grafie va fi premiată cu 500 de lei. Toţi participanţii vor avea parte de o noapte de cazare gratuită la Hotelul de Gheaţă, în sezonul 2014 - 2015”, menţio­nează orga­ni­zatorii în comuni­catul remis presei.
“Scott Eastman este licenţiat şi absolvent de masters în arte plastice şi fotografie, după  şase ani de studiu universitar în SUA şi Anglia. Lucrările sale pot fi vizua­lizate pe site-ul personal, www. eastmanphoto.com, precum şi pe agenţiile www.gettyimages.com şi www.danitadelimont.com, de unde pot fi şi cumpărate. Foto­gra­fiile sale au fost publicate şi expuse în Europa, SUA, Asia şi Australia, iar unele fac parte din colecţii mu­zeale sau private în Europa, SUA şi Asia. Are în porto­foliu imagini din România, Armenia, Statele Unite, Canada, Islan­da, Italia, Scoţia şi Germania, precum şi fotografii din timpul unor spectacole de teatru sau pe teme religioase”, ne mai infor­mează organizatorii.
Cei interesaţi de participarea la concursul foto trebuie să trimită un link către site-ul lor sau un portofoliu de cinci fotografii, cu o rezoluţie maximă de 2.000 de pixeli, la adresa: scott@ eastmanphoto.com, un scurt CV şi informaţii de contact.
De asemenea, cei ce doresc detalii suplimentare, pot accesa www.hotelofice.ro, www. palatulbrukenthalavrig.ro sau le pot solicita prin email la adresele bookings@hotelofice.ro şi scott@ eastmanphoto.com.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA