Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Trtovac a semnat în Turcia, cu Erzurumspor. mesaj emoţionant al sârbului pentru medieşeni!
Ovidiu BOICA
1983 vizualizari
Trtovac a semnat în Turcia, cu Erzurumspor. mesaj emoţionant al sârbului pentru medieşeni!
Fundaşul care a efectuat pregătirea cu Gaz Metan va juca, în noul sezon, pentru echipa nou-promovată în cel de-al doilea eşalon din Ţara Semilunei.

 

Jasmin Trtovac a părăsit Mediaşul, după ce a efectuat pregătirea de vară cu Gaz Metan. Fundaşul sârb a ajuns în cele din urmă la o echipă din al doilea eşalon al Turciei, Büyükşehir Belediye Erzurumspor.
Fotbalistul de 30 de ani, care a îmbrăcat tricoul alb cu negru vreme de 7 sezoane, le-a mulţumit medieşenilor, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a suporterilor, pentru perioada petrecută la Gaz Metan.
"Vreau să mulţumesc colegilor mei, antrenorilor şi suporterilor de la Gaz Metan Mediaş! Au fost 7 ani minunaţi pe care nu o să îi uit niciodată în viaţa mea. Eu şi familia mea ne-am simţit extraordinar la Mediaş. Îmi pare rău că o să spun aşa, că am plecat de la Mediaş la mai bine... Dar niciodată nu spun că am plecat de la Mediaş de tot!!! Momentele astea triste fac parte din viaţa mea! Baftă multă Gaz Metan Mediaş, vă iubesc mult!!! Mulţumesc din suflet comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia