Tribuna
PNL
Stănilă, deranjat de cei care susțin că Șelimbărul va arbitra promovarea, în play-off: ”N-am pus genunchiul jos niciodată și nici n-o vom face”
Ovidiu BOICA
540 vizualizari
Stănilă, deranjat de cei care susțin că Șelimbărul va arbitra promovarea, în play-off: ”N-am pus genunchiul jos niciodată și nici n-o vom face”
© Vali MACREA

 

Directorul general al echipei din Șelimbăr s-a arătat deranjat de speculațiile conform cărora ”călăreții roșii” ar urma să urmărească anumite interese în play-off-ul Ligii 2, avându-se în vedere că sibienii n-au drept de a promova. Stănilă a spus, la Sport Total FM, că noul obiectiv al ”călăreților roșii” este câștigarea campionatului și că aceștia nu se vor da loviți la anumite jocuri pentru a arbitra lupta pentru primele locuri.

”Nu pot să-nțeleg! OK, accept acest lucru, nu avem drept de promovare. În fiecare articol în care se vorbește despre Șelimbăr, se spune doar atât: echipă fără drept de promovare. OK, n-avem drept de promovare, dar am spus-o tuturor, nimeni nu mă poate opri nimeni să câștigăm competiția sportivă. Nu ne poate opri nimeni! Suntem într-o competiție sportivă în care, în momentul de față, obiectivul clubului este câștigarea campionatului. Toată lumea vine, mai nou, și aruncă tot fel de acuze, că n-o să ne apărăm șansele, că n-o să facem nu știu ce, că n-o să facem nu știu cum. Aș prefera să depășim momentele astea, s-au schimbat vremurile, au trecut vremurile acelea, suntem oameni tineri în fotbal acuma. Nu, noi n-am pus genunchiul jos niciodată, în fața nimănui și n-o să-l punem, atâta timp cât voi fi eu aici, n-o să punem genunchiul jos. Ar trebui să terminăm cu lucrurile astea, ar trebui să vedem cum progresăm. Ce-a făcut Șelimbărul anul acesta... Haideți să vedem, să luăm, poate, drept model, de ce n-ar fi Șelimbărul un model pentru celelalte echipe? Nimeni nu vine să spună despre munca pe care a făcut-o staff-ul tehnic”, a declarat Stănilă la Sport Total FM.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA