Tribuna
PNL
Culturism
Sibianca Liana Pall, la un pas de "bronzul" mondial
Ovidiu BOICA
5257 vizualizari
Sibianca Liana Pall, la un pas de
Culturista sibiancă Liana Pall, componentă a lotului naţional la României, s-a clasat pe locul 4 la Campionatele Mondiale din Cehia, dar antrenorul acesteia, prof. Ioan Curtean, spune că eleva sa merita cel puţin medalia de argint.
Sportiva sibiancă Liana Pall a ratat "la mustaţă" câştigarea unei medalii la Campionatele Mondiale de culturism rezervat juniorilor, competiţie disputată în perioada 28 noiembrie - 1 decembrie, în localitatea cehă Plzen. Antrenorul acesteia la echipa de club CSŞ Şoimii, prof. Ioan Curtean, care face parte din colectivul de antrenori al lotului naţional de juniori, alături de Dan Enuţă şi Monica Mureşan, spune că eleva sa ar fi meritat să câştige cel puţin medalia de argint. "La fel cum s-a întâmplat şi la Europene, şi acum Liana Pall a fost dezavantajată clar de către arbitri. Merita să ia cel puţin locul 2. Nu sunt mulţumit de rezultat. Promitem însă, atât eu, cât şi ea, că anul viitor, la Campionatele Europene, ce se vor disputa la Baia Mare, să luăm o medalie. Ea a obţinut, la Europenele de anul acesta, tot locul 4, fiind campioană naţională. Liana e titulară în lotul naţional de juniori al României", afirmă prof. Ioan Curtean.
România a obţinut, la competiţia de la Plzen, două medalii, ambele în concursul de fitness, prin Ionuţ Man (CSŞ Baia Mare) şi Cristian Costescu (CSŞ 5 Bucureşti). Liana Pall s-a clasat în imediata vecinătate a podiumului în concursul Open. La această ediţie a Campionatelor Mondiale au fost prezenţi peste 250 de sportivi din 40 de state.
"Rezultatele Lianei Pall din 2008 sunt bune. Ea munceşte foarte mult, iar munca i-a fost răsplătită, mai mult pe plan naţional şi mai puţin pe cel internaţional. Liana nu neglijează nici şcoala, fiind de apreciat şi din acest punct de vedere. Despre sportivi se spune că o lasă mai uşor cu învăţatul, dar în cazul ei lucrurile nu stau deloc aşa. Ea este elevă în clasa a XII-a la Colegiul "Gheorghe Lazor" şi, la anul, are de trecut şi un alt fel de concurs, bacalaureatul", a mai afirmat prof. Ioan Curtean.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA