Tribuna
PNL
A şutat şi a câştigat cu Continental
Sibianca Bianca Benchea merge la Mondialul din Africa de Sud
Ovidiu BOICA
2846 vizualizari
Sibianca Bianca Benchea merge la Mondialul din Africa de Sud
Una dintre cele două studente care au câştigat bilete ContiPremium, cu toate cheltuielile incluse la unul din meciurile Campionatului Mondial din Africa de Sud, în cadrul unui concurs al firmei Continental, este studentă la Facultatea de Inginerie şi IT a Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu.
Bianca Benchea este una dintre cele două studente cărora le-a surâs norocul, la concursul iniţiat de firma Continental, unul dintre sponsorii oficiali ai Cupei Mondiale, competiţie ce va avea loc în această vară, în Africa de Sud. Alături de Bianca Benchea, care este studentă la Facultatea de Inginerie şi IT a Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu, la Mondialul de pe Continentul Negru va mai merge şi Andreea Dumitraşcu, de la Facultatea de Mecanică a Universităţii Politehnice din Timişoara. Cele două fete au avut câştig de cauză în faţa altor 655 de studenţi de la 6 universităţi din Timişoara, Tg. Mureş, Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov şi Baia Mare. Câştigătorii au fost desemnaţi ieri, prin tragere la sorţi, în prezenţa prof. dr. ing. Ioan Mihu, de la Universitatea "Lucian Blaga", a lui Oswald Kolb, director general Continental, şi a Lăcrămioarei Dărăban, director de Resurse Umane la Continental Sibiu.
Desfăşurat sub motto-ul "Şutează cu Conti", concursul iniţiat de Continental s-a desfăşurat din luna februarie şi până pe 23 aprilie. Cele două studente câştigătoare, Bianca Benchea şi Andreea Dumitraşcu, vor beneficia de bilete Conti Premium, cu toate cheltuielile incluse la unul din meciurile din Africa de Sud şi un program-cadru atractiv pentru a descoperi cultura, natura şi stilul de viaţă african.
"Dedicarea şi lucrul în echipă reprezintă caracteristici importante atât pentru realizările sportive, cât şi pentru excelenţa în afaceri. În calitate de sponsor oficial în cadrul diverselor manifestări fotbalistice, nu numai că am amplificat conştientizarea brand-ului nostru, dar am avut, de asemenea, ocazia de a promova Continental la nivel internaţional în postură de angajator atractiv”, a declarat Sehnaz Oezden, director de Corporate Employer Branding si Recrutare la Continental. "Rezultatele acestui concurs au depăşit aşteptările noastre: am constatat iarăşi că fotbalul este foarte îndrăgit de români - în campus şi în afara acestuia. Le urăm celor două câştigătoare un sejur foarte plăcut alături de Continental la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2010 din Africa de Sud”, a adăugat Corina Costea, coordonator Employer Branding si recrutare al Continental România.

16 din toată Europa
Conform unui comunicat de presă, la nivel european, departamentul Employer Branding şi Recrutare central al corporaţiei Continental a oferit 16 bilete pentru meciurile Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010™ din Africa de Sud. Concursuri de acest gen au fost organizate în Germania, Ungaria, Cehia, Slovacia şi România. În ţara noastră, concursul "Şutează cu Conti” a fost promovat în 6 universităţi partenere: Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică din Timişoara, Universitatea de Nord din Baia Mare, Universitatea "Petru Maior" din Tg. Mureş şi Universitatea Transilvania din Braşov. Întrebările din concurs s-au axat pe operaţiunile furnizorului internaţional din domeniul auto în România.

Sponsor al Ligii Campionilor din '95
Divizia de Anvelope pentru Autoturisme şi Autoutilitare Uşoare a Continental şi-a început implicarea ca sponsor oficial în evenimente fotbalistice de mare impact cu Liga Campionilor între anii 1995 şi 2000. Continental a sponsorizat Campionatul Mondial de Fotbal FIFA™ din Germania, în anul 2006, şi UEFA EURO în 2008. În acest an, Continental este sponsor oficial al Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010™ din Africa de Sud şi s-a angajat deja să sponsorizeze oficial Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2014™ din Brazilia.







comentarii
1 comentarii

Pentru cel care a scris articolul: care este numele adevarat, Benchea or Berghea? Foloseste studente...nu studentze. Sunt persoane de pretutindeni care citesc articolele voastre in limba romana....nu fa de rusine limba romana sau redactorii!
motty
28.04.2010 02:03
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA