Tribuna
PNL
Australian Open
Marius Copil, în turul al doilea
Marius Copil, în turul al doilea
Tenismanul Marius Copil, locul 194 ATP, s-a calificat pentru prima oară în carieră în turul al doilea la un turneu de Grand Slam, el reuşind această performanţă, ieri, la Australian Open, după ce a trecut de spaniolul Pablo Andujar, locul 43 mondial. Copil, venit din calificări, s-a impus în 3 seturi, scor 6-2, 6-2, 7-5, după două ore şi 4 minute de joc. În turul al doilea, Copil îl va întâlni pe elveţianul Stan Wawrinka, numărul 4 mondial, şi deţinătorul titlului, care a trecut în runda inaugurală de turcul Marsel Ilhan, scor 6-1, 6-4, 6-2. Marius Copil şi Stan Wawrinka s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în 2013, în primul tur la Mastersul 1000 de la Madrid, când elveţianul s-a impus, scor 6-4, 6-4.

Cad favoriţii pe capete
Jucătoarea italiană de tenis Flavia Pennetta, a 12-a favorită, a fost eliminată, ieri, în primul tur la Australian Open, după ce a fost învinsă de compatrioata sa Camila Giorgi, locul 33 WTA, scor 4-6, 6-2, 6-3.
De asemenea, jucătoarea cehă Jelena Jankovici, a 15-a favorită, şi sportiva germană Andrea Petkovici, cap de serie numărul 13, au fost eliminate, marţi, în runda inaugurală la Australian Open, primul Grand Slam al anului.
Potrivit L'Equipe, Pennetta este al 11-lea cap de serie de pe tabloul feminin eliminat în primul tur în acest an la Melbourne, record în era Open, la egalitate cu Roland Garros 2002 şi Wimbledon 2004, după ce luni, în prima zi a competiţiei, au părăsit turneul 8 favorite de pe partea inferioară a tabloului feminin de simplu, pe care se află şi Simona Halep, locul 3 WTA.
În schimb, principala favorită, Serena Williams, a acces în turul al doilea, după ce a trecut de belgianca Alison van Uytvanck, locul 106 mondial, scor 6-0, 6-4.
Tot ieri, Agnieszka Radwanska (Polonia/numărul 6) a învins-o pe japoneza Kurumi Nara, scor 6-3, 6-0, iar Caroline Wozniacki (a opta favorită) a trecut de Taylor Townsend (SUA), scor 7-6 (7/1), 6-2.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA